Skocz do zawartości
adnet

Zasdiłka 350W Pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje zasiłki 350W, niestety w Krakowie (okolice odpadają) nie można tego praktycznie dostać. Przewertowałem całą elektrogiełdę (gazetka w Karakowie) i wszędzie mówią, że im przykro, ale maja tylko 300W

Gdzie do cholery można kupić taki zasilacz w Krakowie?

Ewentualnie potrzrebuje schemat, celem samodzielnej modyfikacji lub adres netowy firm bawiących się czymś takim.

W odwodzie mam pomysł z dwiema zasiłkami: jedna dla płyty, druga dla napędów, ale wolałbym jedną porządną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potrzebuje zasiłki 350W, niestety w Krakowie (okolice odpadają) nie można tego praktycznie dostać. Przewertowałem całą elektrogiełdę (gazetka w Karakowie) i wszędzie mówią, że im przykro, ale maja tylko 300W

Gdzie  do cholery można kupić taki zasilacz w Krakowie?

Ewentualnie potrzrebuje schemat, celem samodzielnej modyfikacji lub adres netowy firm bawiących się czymś takim.

W odwodzie mam pomysł z dwiema zasiłkami: jedna dla płyty, druga dla napędów, ale wolałbym jedną porządną.

A co tam majstrujesz ze trzysetka to za mlo :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie dzięki za odpowiedzi.

Dla zaciekawionych powiem, że robie to gdyż Athlon 1.4+256DDR+GF3 Ti200+płyta na AMD 761 i zasiłka Codegen 300W umiera natychmiast w 3D.

Zamieniłem proca na Duronka 700 i poszło bez problemów.

Ach te Thunderbirdy... żreją prąd, jak dzieci cukierki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie dzięki za odpowiedzi.

Dla zaciekawionych powiem, że robie to gdyż Athlon 1.4+256DDR+GF3 Ti200+płyta na AMD 761 i zasiłka Codegen 300W umiera natychmiast w 3D.

Zamieniłem proca na Duronka 700 i poszło bez problemów.

Ach te Thunderbirdy... żreją prąd, jak dzieci cukierki :D

to wystarczy dobre 300W Enlight lub HuntKey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...