adnet Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Potrzebuje zasiłki 350W, niestety w Krakowie (okolice odpadają) nie można tego praktycznie dostać. Przewertowałem całą elektrogiełdę (gazetka w Karakowie) i wszędzie mówią, że im przykro, ale maja tylko 300W Gdzie do cholery można kupić taki zasilacz w Krakowie? Ewentualnie potrzrebuje schemat, celem samodzielnej modyfikacji lub adres netowy firm bawiących się czymś takim. W odwodzie mam pomysł z dwiema zasiłkami: jedna dla płyty, druga dla napędów, ale wolałbym jedną porządną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Kup w necie np. www.komputronik.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregos Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 http://www.mediatech.akw.com.pl/zasilacze.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 http://www.mediatech.akw.com.pl/zasilacze.htm Ceny niezle - nawet jesli doliczymy koszt przesylki oraz te 10% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 400W Codegen w Mint za 106,14zł brutto http://www.mojepc.pl/shop/product.php?prid=2809 Pozdrawiam, Mateusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Potrzebuje zasiłki 350W, niestety w Krakowie (okolice odpadają) nie można tego praktycznie dostać. Przewertowałem całą elektrogiełdę (gazetka w Karakowie) i wszędzie mówią, że im przykro, ale maja tylko 300W Gdzie do cholery można kupić taki zasilacz w Krakowie? Ewentualnie potrzrebuje schemat, celem samodzielnej modyfikacji lub adres netowy firm bawiących się czymś takim. W odwodzie mam pomysł z dwiema zasiłkami: jedna dla płyty, druga dla napędów, ale wolałbym jedną porządną. A co tam majstrujesz ze trzysetka to za mlo :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 www.komputronik.pl HuntKey 350W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Huntkey 350 w www.balta.pl Dostaniesz na drugi dzien- szybka paczka. Cena 208zł. z przesyłka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Wielkie dzięki za odpowiedzi. Dla zaciekawionych powiem, że robie to gdyż Athlon 1.4+256DDR+GF3 Ti200+płyta na AMD 761 i zasiłka Codegen 300W umiera natychmiast w 3D. Zamieniłem proca na Duronka 700 i poszło bez problemów. Ach te Thunderbirdy... żreją prąd, jak dzieci cukierki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Wielkie dzięki za odpowiedzi. Dla zaciekawionych powiem, że robie to gdyż Athlon 1.4+256DDR+GF3 Ti200+płyta na AMD 761 i zasiłka Codegen 300W umiera natychmiast w 3D. Zamieniłem proca na Duronka 700 i poszło bez problemów. Ach te Thunderbirdy... żreją prąd, jak dzieci cukierki :D to wystarczy dobre 300W Enlight lub HuntKey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...