malanacream Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Czy te pamieci z opisu beda dzialas z nforce2 w trybie dwu kanalowym?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 WSZYSTKIE pamieci beda dzialac 2 kanalowo, tylko ze musis miec 2 kosci!!!!! Fuck, czegos mi nie chce polskich liter pisac :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 WSZYSTKIE pamieci beda dzialac 2 kanalowo, tylko ze musis miec 2 kosci!!!!! (...)nawet 3 kosci pamieci beda dzialac w dual chanel (wtedy para kosci bedzie dzielila miedzy soba jeden kanal a trzecia kosc bedzie samam na 2 kanale) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 WSZYSTKIE pamieci beda dzialac 2 kanalowo, tylko ze musis miec 2 kosci!!!!! (...)nawet 3 kosci pamieci beda dzialac w dual chanel (wtedy para kosci bedzie dzielila miedzy soba jeden kanal a trzecia kosc bedzie samam na 2 kanale) :) jednym slowem trza miec min 2 kochy najlepiej tego samego producenta no o pojemnosci juz nie wspominam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 jednym slowem trza miec min 2 kochy najlepiej tego samego producenta no o pojemnosci juz nie wspominam :D nie do konca sie zgodze, ktos mowil ze mogl usatwic duala nawet na dwoch zupelnie innych kosciach wiec to nie ejst tak do konca, dwie takie same kosci poprawiaja wydajnosc ale nie sa konieczne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malanacream Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 ale tak w ogole to mi chodzi konkretnie o moje Kingstony,bo podobno nie wszystkie pamieci dzialaja w dual ch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 hmmm pierwsze slysze, ale jezeli jest tak jak mowisz to pewnie jakies skrajne przypadki, wiem tylko ze giele sie podobno gryza z epoxem :) mysle ze nie powinienes miec problemu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malanacream Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 ok a co z ta myszka wyslalem dzisiaj posta PROBLEMY Z MYSZA moze ktos rzuci na niego okiem bo mnie juz <span style="color:red;">[ciach!]</span>ica strzela,skladasz nowego kompa i po paru tygodniach wychodza jakies dziwne akcje :? Nie wiem czy to nie wina mobo ,ten gigabyte przestaje mi sie powoli podobac :x ciagle cos nie tak jak powinno . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 jednym slowem trza miec min 2 kochy najlepiej tego samego producenta no o pojemnosci juz nie wspominam :D nie do konca sie zgodze, ktos mowil ze mogl usatwic duala nawet na dwoch zupelnie innych kosciach wiec to nie ejst tak do konca, dwie takie same kosci poprawiaja wydajnosc ale nie sa konieczne niedokladnie czytasz posty :evil: ale zeby byla jasnosc chodzilo mi o to ze gdy kosci sa tego samego producenta to jest bardzo male prawdopodobienstwo ze kostki nie beda dzialac a jak masz dwa moduly roznych firm to wtedy moga dziac sie rozne dziwne reczy o to mi tutaj glownie chodzilo. A dual zawsze bedzie dzialal kiedy masz dwie kochy o tej samej poj. tylko pozostaje pytanie "jak bedzie dzialal" i bynajmniej nie mowie tu tylko o wydajnosci (patrz wyzej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 jednym slowem trza miec min 2 kochy najlepiej tego ... juz nie wspominam :D nie do ... konieczne niedokladnie czytasz posty :evil: ale zeby byla jasnosc chodzilo mi o to ze gdy kosci sa tego samego producenta to jest bardzo male prawdopodobienstwo ze kostki nie beda dzialac a jak masz dwa moduly roznych firm to wtedy moga dziac sie rozne dziwne reczy o to mi tutaj glownie chodzilo. A dual zawsze bedzie dzialal kiedy masz dwie kochy o tej samej poj. tylko pozostaje pytanie "jak bedzie dzialal" i bynajmniej nie mowie tu tylko o wydajnosci (patrz wyzej) Właśnie. Ogólnie mówiąc ja bym obym obstawiał, że dlatego się zaleca używania 2 takich samych kości ponieważ różni są specyfikacjie i jakość wykonania kości. Spróbu wsadzić Kingstonki razem z noname to pewno nie pójdą, ale podejżewam że już z Szajsungami by ruszyły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...