mod:3d Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Jak w topicu!! Chce usunac to gowno bo przez nie komp mi sei zwolnil!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Od service Packa komp nie zwalnia. Chyba że zainstalowałeś dodatkową poprawkę która zwalniała kompa ale wyszła już poprawiona wersja. Jeżeli Service Pack był zintegrowany z systemem to odinstalować się nieda jeśli był doinstalowany to z Dodaj/Usuń programy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mod:3d Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Od service Packa komp nie zwalnia. Chyba że zainstalowałeś dodatkową poprawkę która zwalniała kompa ale wyszła już poprawiona wersja. Jeżeli Service Pack był zintegrowany z systemem to odinstalować się nieda jeśli był doinstalowany to z Dodaj/Usuń programy To wiem ze z dodaj usun tylko tam jest okolo 20 plikow z sp1!! Za kazdym usunieciem restrtuje sie komp!! I robic to tak 20 razy .... nie ma innej metody ?? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Od service Packa komp nie zwalnia. Chyba że zainstalowałeś dodatkową poprawkę która zwalniała kompa ale wyszła już poprawiona wersja. Jeżeli Service Pack był zintegrowany z systemem to odinstalować się nieda jeśli był doinstalowany to z Dodaj/Usuń programy To wiem ze z dodaj usun tylko tam jest okolo 20 plikow z sp1!! Za kazdym usunieciem restrtuje sie komp!! I robic to tak 20 razy .... nie ma innej metody ?? :roll: Z tego co piszesz wynika ze nie masz SP1 tylko pojedyńcze poprawki które pózniej zostały zawarte w sp1 bo gdybyś miał sp1 to byś miał tylko 1 pozycję a nie 20. Jeżeli to możliwe nie restartuj kompa po deinstalacji poprawek i usuwaj kolejne i zrestartuj po usunieciu wszystkich. Jeżeli masz taką poprawkę Q811493 to usuń ją bo spowalnia kompa lub zaktualizuj ją(nowa wersja ma ten sam numer ale jesli ściągniesz z MS to bedzie to wersja poprawiona). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Wydaje mi sie tez ze powinna byc 1 opcja odinstalowywania SP1. Czy podczas instalacji pozwoliles na backup starych plikow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 boshe..... poprostu sformatuj hdd i zainstaluj od nowa wina.... nie instalujac sp1.. wierz mi ze pomoze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...