Cantoro Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Muszę założyć jakąś skrzynkę z możliwie największą pojemnością i załącznikami i zastanawiam się co do celu powiedzmy półsłużbowego mogłoby być najlepsze (fajnie gdyby był tam od razu jakieś zarządzanie plikami w skrzynce, ale wiem, że od darmowych niewiele mogę wymagać)? Przepraszam jeśli zakładam nie tam gdzie trzeba i prosze o wyrozumiałość, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cantoro Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Ech, żadnej pomocnej duszy... Co sądzicie o tym? : A dresik mam na WP - Poczta - WP.PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 GMail i GMail Drive. Obecnie używasz 37 MB (0%) z 7506 MB. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cantoro Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Dzięki ;) Obawiam się tylko, że będę musiał założyć dwie skrzynki, jedną właśnie może na gmailu, a drugą na WP i ustawić sobie przekierowanie z którejś, bo te 25 mega wysyłanego załącznika na gmailu to jednak będzie dla mnie czasem za mało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...