hubert24 Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Witam, przymierzam się do zakupu specyficznego komputera o wydajności podobnej lub lepszej do mojego starego zestawu (E2180, 2.00 GHz, Palit 8600 GT Sonic+), problem w tym iż będę co jakiś czas go przenosił więc musi być jak najmniejszy,a laptop odpada ze względu na monitor, ostatnio wyczaiłem Vision 3D 137D Mini PC na laptopowych podzespołach ( i3-370M, 4GB DDR3, GT425M), nie znam się na notebookach więc nijak nie wiem jaką to ma wydajność. Komputera będę używał głównie do tworzenia grafiki 3D na Linuksie, winda to tylko dodatek interesuje mnie wydajność tego zestawu w Open GL, wydajność gier w DirectX kompletnie mnie nie obchodzi. Zestaw: Vision 3D 137D ( i3-370M, 4GB DDR3, GT425M) 20" Eizo EV2023WH-BK PVA 1600 x 900 piksele Czy będzie to dobry zakup jak na moje wymagania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 po piersze primo : laptopy mozna podlaczyc do zewnetrznego monitora ;-) po drugie poczytaj to : Jaka obudowa mini ITX ? - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 jaki koszt tego kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 na jakims forum bylo, ze 999$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert24 Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 999$ kosztuje wersja z Blu-Ray ta jest z DVD hm jeszcze niema ich w sklepach, dopiero co wyszły. Chodzi mi jaką to będzie mieć wydajność, lepszą gorszą niż (E2180, 2.00 GHz, Palit 8600 GT Sonic+), Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Te dwa linki powinny wyjasnic wiele apropo wydajnosci: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=49020 NVIDIA Geforce GT 425M - Notebookcheck.net Tech Swoja drogą, zajefajny ten komp :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 (edytowane) niby 96 jednostek ma ten gpu a w testach slabiej od 8800m (64). Edytowane 9 Października 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Popatrz TU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...