sPiDeK Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) Witam !! Chciałem kupić jakiś monitorek 23-24 cali. Jako, że posiadam aktualnie model Samsunga 193p (matryca pva) mam dość wysokie wymagania co do jakości obrazu. Szczególnie zainteresował mnie model della U2311H. Co o nim myślicie ?? Dodam jeszcze, że interesuje mnie matryca full hd. Pozdrawiam. Edytowane 6 Października 2010 przez sPiDeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modoc Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 Ja 193P+ wymieniłem w końcu na ZR24W i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Może Dell U2410. Zawsze to dodatkowe 120 linii w pionie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro18 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ja 193P+ wymieniłem w końcu na ZR24W i jestem bardzo zadowolony. a mógłbyś coś więcej napisać? właśnie kompletuję sprzęt dla Mamy i planowałem kupić ZR24w - sam mam 173p+, czyli 17" wersję Twojego poprzedniego monitora. Mógłbyś je jakoś porównać? Gdzieś na forum jest napisane, że na stronie prad.de napisali, że ten HP się nie nadaje do oglądania filmów... co Ty na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksigns Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 eizo fs2331 ;) sam mam 173pplus, teraz podpiety jako drugi monitor, i na obu pracuje sie swietnie ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 dobry monitorek, ale nie miał za szybkiej matrycy, proponuje zakup monitora z matrycą IPS, LG ma udaną serię IPS z ledowym podświetlaniem, jeżeli ledy ci odpowiadają to dobrym modelem jest IPS236V-PN, Monitor LED LG 23" LED IPS236V-PN - Monitory LED - Sklep internetowy Agito.pl 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 IPS236V-PN Potwierdzam, używam go już chwilę do grania i jest świetnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...