silver_pl Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) Cześć, szukam 13 calowego notebooka głównie do przglądania internetu i programowania w wolnych chwilach. Chciałbym jednak też czasem sobie na nim pograć w jakieś starsze gry, dlatego dobrze by było jakby był wyposazony w taką nvidie G210/G310. Moim priorytetem jest 6h pracy na baterii, HDMI i wbudowany bluetooth. Ważne jest też by klawiatura miała normalne rozłożenie klawiszy, głównie chodzi mi o to by strzałki były pełnowymiarowe :) Narazie znalazłem ASUS UL30VT-QX002 SU7300/4096/500 Spełnia on moje wszystkie wymagania, jednak proszę o opinię i jakieś inne możliwosci ;) Edytowane 6 Października 2010 przez silver_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Ten ASUS jest OK, można brać bo seria UL jest udana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...