Masu91 Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Witam. Za kilka dni mam zamiar kupić laptopa. Ma on służyć przede wszystkim do przeglądania internetu i słuchania muzyki. Od biedy odpalić jakąś starszą grę. Najbardziej zależy mi na niezawodności i wygodzie. Do wydania mam 1700zł Czy ten MSI jest warty tej ceny? Tzn czy jest coś lepszego za tą cenę? Bardzo bym chciał aby mój laptop miał dwa rdzenie. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy jeśli kupie takiego lapka bez systemu to będą jakieś problemy z instalacją posiadanego przeze mnie Windowsa 7 Ultimate? Chodzi mi o to, że spotkałem się już z problemami przy instalacji Windows 7 na niektórych komputerach. Podczas instalacji z płyty, system rzekomo nie wykrywał napędu i prosił o sterowniki do niego ( Zauważyłem, że problemy są tylko ze starszymi komputerami bo na nowszych nie ma z tym problemu). Czy podobne rzeczy mogą zaistnieć na takim laptopie? Chodzi mi o to czy dany MSI jest wystarczająco nowy aby nie było problemów ze sterownikami. Proszę o odpowiedź i ewentualnie inne propozycje. Cena 1700zł na allegro to maksimum ile mogę dać za nowego lapka bez systemu. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...