oSiK Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Witam. Jestem w trakcie montażu MSI Hawk GTX 460 1GB, i napotkałem pewną trudność w postaci takich 3 drucików: Pierwszy raz spotykam się z czymś takim, dostałem 3 w komplecie z kartą, na karcie też takie 3 wyjścia są, i szczerze mówiąc nie mam pojęcia do czego one służą - może mnie ktoś oświecić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) Do pomiaru napięcia miernikiem. Nie kręcisz ekstremalnie, więc nie musisz ich używać. Edytowane 6 Października 2010 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oSiK Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Wielkie dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...