dick Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 mam taki o to problem : po uruchomieniu worda 2000 i wczytaniu jakiegos dokumentu po 10 sekundach dysk miele i wyswietla sie komunikat "winword.exe ....bład...." word jest zamykany i [gluteus maximus], po otwarciu samego worda wsio chodzi, moze ktos juz mial taki problemik? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Przeinstaluj Całego Offica jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 pierwsze naprawilem pozniej usunolem i zainstalowalem od nowa, to samo z wordem XP, wywala błąd i [gluteus maximus]....chyba pozostaje mi open office :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a czy to probelm najpierw włączyć worda i ptem otworzyć plik? Spróbuj RMB na plik i potem 'otworz za pomocą' > word Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 gdy masz w katalogu kilka tysiecy plikow word to trudno za kazdym razem otwierac worda i pozniej szukac go po dysku, zreszta znalazlem juz przyczynę, winny byl dust buster, ścierwo usuwa z systemu potrzebne pliki do poprawnego dzialania worda (sic!) :? :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 dust buster, ścierwo A mial byc swietny program 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 jesli program nie jest rozwijany to wiadomoze ze z nowym oprogramowaniem sobie nie poradzi, i tak jest w przypadku worda...uff..kolejny program do odstawki.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magya Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Ja mam lepszy problem: w wordzie2000 po wybraniu "wklej specjalnie" program robi bzyt i sie zamyka bez zapisywania... co jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...