Skocz do zawartości
CzopS

Problem z zasilaczem Corsair CX 430

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ! Mam problem z zasilaczem Corsair CX 430

Problem polega na tym,ze gdy juz podepne odpowiednie kable wlaczam listwe przelacznik na zasilaczu wciskam przycisk power na obudowie i nic zero reakcji i jedyne co to zasilacz wydaje z siebie taki piskliwy odglos nawet po wylaczeniu listwy ten pisk trwa dobrych pare sekund. Chcialbym rowniez zaznaczy ze na starym zasilaczu komputer dziala leczy jedynie co jest pod niego podpiete to plyta glowna i dysk gdyz juz ledwie co zipie i nie trzyma napiec. A zasilacz Corsair zakupilem gdyz w najblizszym czasie przymiezam sie do wymiany komponentow. Prosze o jaka kolwiek pomoc w tej sprawie. Dziekuje.

Specyfikacja komputera:

Procesor:AMD Sempron 3000+

Plyta glowna:Epox 8KDA7I

Karta graficzna:Gigabyte ATI Radeon 9550

Pamiec RAM:Elixir DDR 512MB

Dysk twardy:Samsung 120GB

Nagrywarka:LG GSA 4167

Stary zasilacz:Modecom Feel 350W

Raczej nie, naped dziala gdy mi go dostarczono poczekalem z 20 min az sie zagrzeje w temp. pokojowej a pozniej podlaczylem sama plyte glowna i dysk i nic zero oznak zycia.

Bylem dzisiaj w sklepie i koles podlaczyl korsarza pod urzadzenie testujace i co sie okazalo ze zasilacz dziala a gdy podepne go pod mojego kompa to nie dziala co najmniej jest to dziwne.

Edytowane przez CzopS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi