CzopS Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) Witam ! Mam problem z zasilaczem Corsair CX 430 Problem polega na tym,ze gdy juz podepne odpowiednie kable wlaczam listwe przelacznik na zasilaczu wciskam przycisk power na obudowie i nic zero reakcji i jedyne co to zasilacz wydaje z siebie taki piskliwy odglos nawet po wylaczeniu listwy ten pisk trwa dobrych pare sekund. Chcialbym rowniez zaznaczy ze na starym zasilaczu komputer dziala leczy jedynie co jest pod niego podpiete to plyta glowna i dysk gdyz juz ledwie co zipie i nie trzyma napiec. A zasilacz Corsair zakupilem gdyz w najblizszym czasie przymiezam sie do wymiany komponentow. Prosze o jaka kolwiek pomoc w tej sprawie. Dziekuje. Specyfikacja komputera: Procesor:AMD Sempron 3000+ Plyta glowna:Epox 8KDA7I Karta graficzna:Gigabyte ATI Radeon 9550 Pamiec RAM:Elixir DDR 512MB Dysk twardy:Samsung 120GB Nagrywarka:LG GSA 4167 Stary zasilacz:Modecom Feel 350W Raczej nie, naped dziala gdy mi go dostarczono poczekalem z 20 min az sie zagrzeje w temp. pokojowej a pozniej podlaczylem sama plyte glowna i dysk i nic zero oznak zycia. Bylem dzisiaj w sklepie i koles podlaczyl korsarza pod urzadzenie testujace i co sie okazalo ze zasilacz dziala a gdy podepne go pod mojego kompa to nie dziala co najmniej jest to dziwne. Edytowane 7 Października 2010 przez CzopS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Nie zrobiłeś jakiegoś zwarcia? Nie masz uszkodzonego napędu np? Podepnij pod Corsaira taką samą minimalną konfiurację jak pod Feel'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...