Kirk42 Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 Póki co działa w porządku, nawet przy odpalonych torrentach i duzym ruchu w sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiGC Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 Jak widać niektórzy koledzy którzy napędzają złe opinie o netgearach jednak się mylą, może ktoś w końcu im przemówi do rozsądku, bo mi się to od pewnego czasu nie udaje. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miło2z Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 W sumie DGN2200 to dobry sprzęt z 32MB ramu na pokładzie, więc nie powinno być zająknięć nawet przy torrentach. Jak będziesz miał jakiekolwiek problemy od p2p to ogranicz nieco liczbę wszystkich połączeń w kliencie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam. Kupiłem DGN 2200 i mam mały problem. W zestawie nie było filtra ADSL. Tzn są jakieś dwa modemy które raczej moge sobie w piąć w .... Zastanawiam sie czy pójdzie na filtrze z livebox a jeśli to czy będą jakieś problemy i wogóle czy to wskazane dzięki kupiłem: http://allegro.pl/show_item.php?item=1575811687 Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam. Kupiłem DGN 2200 i mam mały problem. W zestawie nie było filtra ADSL. Tzn są jakieś dwa modemy które raczej moge sobie w piąć w .... Zastanawiam sie czy pójdzie na filtrze z livebox a jeśli to czy będą jakieś problemy i wogóle czy to wskazane dzięki kupiłem: Router Netgear DGN2200 Wifi ADSL Neostrada USB (1575811687) - Aukcje internetowe Allegro Pójdzie... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...