livorno Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Witam, Mam pytanie. Mieszkam w małej miejscowości. Nie mam podłączonego jeszcze telefonu, dopiero złożyłem wniosek. Zastanawiam się czy jak będę miał linie telefoniczną to będę mógł założyć sobie neostrade. Nawet najwolniejszą. Czy mogą być jakieś przeciwwskazania ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 A skąd mamy wiedzieć gdzie mieszkasz, do jakiej centrali jesteś wpięty i jakie są u Ciebie warunki techniczne? Takie i podobne pytania lepiej zadawać tutaj: TP - kontakt z TP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekzolty Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Ja założyłem i nie było warunków technicznych,musiałem opier.... TP i dopiero wtedy ruszyli dupę ale w końcu i tak zrezygnowaliśmy z założenia.Jak masz jakiekolwiek inne wyjście to bierz,bo wszystko lepsze niż te kmioty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) Do dziś są takie miejsca, gdzie nie można mieć Neostrady pomimo posiadania kabli TP. Ba, są miejsca, gdzie owe kable w ogóle nie dochodzą. Skontaktuj się z nimi i wybadaj, jakie masz możliwości. Napisz później, co Ci odpowiedzieli ;). Edytowane 7 Października 2010 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
livorno Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 No właśnie oni mówią, że muszę najpierw podpisać umowę na telefon a potem mogę dopiero się ubiegać ew. o neostradę, ale i tak nie dają gwarancji, że będzie działać. Pytam dlatego , ponieważ stacjonarny tel. jest mi całkowicie zbędny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...