animashi Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Witam mam jedno, moze glupie, pytanie. W jaki sposob moge zamontowac wiatraczek 120 mm z przodu obudowy? Bo nie bardzo wiem, do czego moglbym przymocowac. Do tego koszyka z filtrem przeciwkurzowym? W jaki sposob? Nie mam, az tak dlugich srubek. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) Nie wiatraczek tylko wentylator. Koszyk z filtrem powinien mieć gwinty, żeby przykręcić do niego wentylator. Edytowane 7 Października 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animashi Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Koszyk trzeba bylo rozkrecic i wtedy dalo rade wkrecic srubki. Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...