Lysyn Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) Jaki powien być przepływ w wc mierzony przez przepływomierz? Mam teraz ok 240 l/h przy 70% wydalnosci pompki. Przy 100% jest ok. 435 l/h. Edytowane 7 Października 2010 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Przy 12V powinien być taki jaki podaje producent. Ja osobiście nie mam przepływomierza, a wydajność monitoruje poprzez czujnik obrotów wirnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Jaki powien być przepływ w wc mierzony przez przepływomierz? Mam teraz ok 240 l/h przy 70% wydalnosci pompki. Przy 100% jest ok. 435 l/h. A ustawiles przeplywke tak jak producent kazal ? Bo wartosci cos za duze sa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 (edytowane) A to trzeba cos ustawiac? Podłączyłem do poweradjusta 2 i tyle. PS. Przepływomierz GMR z elektroniką G1/2'' acetal. Napisali ze przy użyciu w systemach o małym przepływie konieczne jest zastosowanie dołączonego reduktora zmniejszającego prześwit. Tergo nie zastosowałem. Wyczytałem ze trzeba ustawic 492 impulsy. Po takim ustawieniu mam przepływ 124 l/h na 70% i 226 l/h na 100%. Edytowane 8 Października 2010 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Wyczytałem ze trzeba ustawic 492 impulsy. Po takim ustawieniu mam przepływ 124 l/h na 70% i 226 l/h na 100%. I teraz jest poprawnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...