jurasnd Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witam. Mam pytanie, czy pad od PS2 na przejściówce do PC będzie nadawał się do gry w 2k11 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Tak, tylko będziesz musiał pewnie wgrać zmodyfikowane pliki, info pod tym linkiem - Logitech Rumblepad 2, Dual Action Game Pad: NBA 2K11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurasnd Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Link wygasł, gdzie mogę znaleźć jeszcze taką modyfikację ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 To może ktoś z forumowiczów poratuje, bo ja mam pada od xbox360. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurasnd Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 panowie FPS u mnie na poziomie 58, jaka jest norma? Wszystko na High, ale nie jestem do końca zadowolony z grafiki, ściągałem już globalv6 i photo moda. Mój sprzęt: i7 720qm, 4gb ram, geforce 240m GT 1gb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurasnd Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2010 ponawiam pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mzarek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam zacząłem grac w my player w nba i mam problem z rozdawanie umiejętności co zrobić żeby mój gracz robił wstady ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RayBan Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam mam pytanie jestem szczesliwym posiadaczem 2k11 jestem uzytkownikiem pecetowej wersji gram na klawie. I tu pojawia sie pytanie czy rozgrywka tzn odbior pilki wsady etc sa mozliwe do wykonania na klawie. a jesli nie to czy posiadanie pada umozliwia zabawe z tym co wyzej napisalem. dodam jeszcze ze na klawie nie moge nawet odebrac pilki przeciwnikowi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 Do kolegów powyżej. Mzarek skill points musisz przeznaczać na wartości Dunk.Zawodnik szybko robi wsady a po osiagnieciu chyba 80 pkt odblokowujesz wsady specjalne, ktore moze przypisac w EDYCJi swojego zawodnika. Gracz robi wsad po nacisnieciu rzutu lub prawy analog w jednym z 4 kierunków (kazdy kierunek inny typ wsadu) w dogodnej sytuacji np. kontra, brak obrony itp. RayBan Na klawiaturze mozna wykonać niemalże wszystko to co na padzie. Niemniej nie polecam gry na klawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasztelan Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam Gram w tę grę od wczoraj a mój angielski jest na słabym poziomie i mam kilka pytań: 1.Jak w trybie my Player rozdawać statystyki 2.Sterowanie ti będzie dużo zagadnień Co znaczy? i napiszcie do czego to sie przydaje -Fake pass -Hopstep -Positional plays/Pick control -Icon pass -Clutch -Shot stick Up/Down/Left/Right -take charge -steal -block/rebound -Icon swap -Double team -Intense-D Próbowałem z translatorami ale nie pomogły.Proszę o pomoc gram na padzie a ze wszystkich meczów mam ocenę F bo nie wiem jak sie gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasztelan Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 A i jeszcze jedno, o co chodzi w rzutach wolnych(tych po faulu)bo coś mi wyskakuje że naciśnij "c" czy coś jak naciskam c to się nic nie dzieje więc klikam na rzut no i gościu rzuci ale nigdy nie trafi bo wyskoczy że za wcześnie lub za późno, doradźcie o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 -Fake pass - zmyłka polegająca na tym że zawodnik udaje, że chce do kogoś podać -Hopstep - nie wiem ale step to krok czyli coś z pracą nóg pewnie -Positional plays/Pick control - wiem co to znaczy, ale nie wiem co to robi w grze -Icon pass -jakiś rodzaj podania -Clutch -chwyt/uścisk nie wiem o co chodzi -Shot stick Up/Down/Left/Right -take charge -steal -chodzi chyba o zabranie piłki przeciwnikowi -block/rebound -blokuj/odbij -Icon swap -Double team -Intense-D Z resztą musi Ci pomóc ktoś kto widział tą grę na oczy. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8642Piotrek Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 Chłopcy, mam pytanie. Mam NBA od niedawna, gram na klawie. Któregoś dnia włączyłem sobie tryb "My Player" i chciałem rozdawać umiejętności. No i właśnie. Nie mogę przełączać kategorii, w jakich chce rozdawać umiejętności. Mam tylko kategorię offense nie mogę przełączyć na defence (jeśli taka kategoria jest, a powinna być). Podobnie mam gdy chce wymienić zawodnika, w trybie Association. Nie mogę przełączać między ofertami, które składają mi drużyny. W pozostałych przypadkach jest ok. Klikam na te strzałki myszką i nic. Co mam zrobić? No i jeszcze jedno. Niedawno wyszedł patch do NBA, bez którego nie mogę logować się do sieci. Kiedy próbuje instalować łatkę, komputer momentalnie się zawiesza i nie mogę kliknąć next. Wiecie co trzeba zrobić? Chłopcy, mam pytanie. Mam NBA od niedawna, gram na klawie. Któregoś dnia włączyłem sobie tryb "My Player" i chciałem rozdawać umiejętności. No i właśnie. Nie mogę przełączać kategorii, w jakich chce rozdawać umiejętności. Mam tylko kategorię offense nie mogę przełączyć na defence (jeśli taka kategoria jest, a powinna być). Podobnie mam gdy chce wymienić zawodnika, w trybie Association. Nie mogę przełączać między ofertami, które składają mi drużyny. W pozostałych przypadkach jest ok. Klikam na te strzałki myszką i nic. Co mam zrobić? Dobra OK, sprawa załatwiona. Trzeba było po prostu nacisnąć nawias hehe :D O ja głupi. Ale z tą łatką dalej jest kłopot :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 -Fake pass - zwod podaniem -Hopstep - jest to krok, po ktorym nie mozesz sie juz poruszac, najczesciej naskok na obydwie nogi -Positional plays/Pick control - zaslona -Icon pass - nad zawodnikami pojamiaja sie znaczki i po wcisnieciu odpowiedniego dany zawodnik otrzymuje pilke -Clutch -Shot stick Up/Down/Left/Right - rzut prawa galka na padzie, dzieki temu robisz efektowne leyoopy i dunki -take charge - zawodnik ustawia sie w pozycji gotowy na faul ofensywny -steal - przechwyt -block/rebound - blok / zbiorka -Icon swap -Double team - podwojenie -Intense-D - o ile sie nie myle oznacza to presing w obronie ale tu moge sie mylic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniuns Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2011 (edytowane) Witam. Chcialbym sie dowiedziec jak sie instaluje restory w NBA 2K11 PC Bardzo prosze o jakies wskazowki. Pozdrawiam. Edytowane 13 Marca 2011 przez koniuns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davis22 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam Mam pytanie. Jak w My playerze zrobić zawodnika identycznego jak Chris Paul ? Chodzi o jego mięśnie. Bo gdy zrobię tak jak ma czyli 6'0 height i 175 lbs weight mój zawodnik jest wiele chudszy od CP3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekjach Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 @davis22 Spróbuj zmienić "rzeźbę" mięśni(muscle type, o ile dobrze pamiętam), może to coś pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davis22 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Niestety, wielkość mięśni pozostaje taka sama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mejva Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 czy gdy kupie oryginalny cd-key to będę mógł grać online, mimo że nie będę miał oryginalnej płyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 A jak chcesz zainstalować grę nie mając płyty ? Chyba, że kupisz na steam i ściągniesz w ten sposób. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mejva Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Moge pożyczyć płyte tylko do instalacji, a później skopiować cracka, co i tak często robie żeby nie rysowac płyt. Chodzi mi o to czy da sie tak zrobic w przypadku tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Ale skąd w ogóle ten cd-key skoro nie masz płyty ? Chyba samych kluczy nigdzie nie sprzedają, no poza steam, ale tam też ściągasz instalację. :] Jak kupiłeś na allegro albo masz z innego źródła to po pierwsze nie jest to do końca legalne, bo pewnie w "eula" jest napisane, że musisz posiadać także nośnik itp. a dwa, że niektóre gry online nie będą działać po zapodaniu cracka, bo klient wykryje nie oryginalny exe i będzie wywalał - takie zabezpieczenie przed jakimiś cheatami itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mejva Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 No właśnie myślałem o kluczach z allegro, ale nie do końca wiedziałem na czym to polega, już rozumiem. Głównie zależało mi na tym, żeby mieć gre szybko, bez czekania na przesyłkę, a pudełka z grą też mi wcale nie potrzeba. Na steamie jest drożej, ale rozwarze tą opcję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYCZKA Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 (edytowane) Potrzebuje odpowiedzi czy da sie ominąć mecz w nba2k11 w trybie my player??? Chce omijać mecze w nba2k11 bo niektóre są nudne i wiem że bez mojej gry w meczu i tak moja drużyna wygra prosze o pomoc. <_< Edytowane 1 Września 2011 przez HYCZKA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYCZKA Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Mam pytanie czy w Nba2k11 w trybie my player na platformie Pc można ominąć mecz??? jeśli tak to napiszcie jak albo mi w wiadomości prywatnej albo tu w komentarzu. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...