extraplay Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Witam problem wygląda następująco Odtwarzacz bez problemu łączy się z komputerem poprzez kabel usb mogę zarządzać pikami wewnątrz ale odtwarzacz nie ładuje baterii ani w momencie podłączenia do portu usb ani poprzez ładowarkę . Sprawdzałem na innym kablu ładowarce również nic. Dziś chwilowo ładowanie ruszyło ale nie wiem co było powodem krótkiego sprawnego działania. Czekam na porady i wskazówki :) ModeCom NAVO 1GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Zapewne gniazdko się wyrobiło. Sądząc po pojemności oraz trudności jego znalezienia gdziekolwiek zgaduję, że gwarancji już nie ma. Pozostaje więc wymiana gniazdka we własnym zakresie (co nie daje żadnej gwarancji, że pomoże) lub zakup nowego sprzętu. Przy takich cenach nie ma się chyba co zastanawiać i bawić w elektronika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...