suhmih Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Witam szukam laptopa dla żony ,bez owijania w bawełne moje ryteria to: - ekran 15-16" koniecznie 16:10 - cena do 400 funtow (mieszkam w UK) jesli ktos wrzuci jaki link z Polskich stron tez spoko ,wtedy do okolo 2000zl - i co wazne musi byc dosyc wytrzymaly ,mam dwu i pol roczna corke ,ktora ciekawi wszystko :) Do tej pory mielismy stara acz poczciwa Toshibe A100 1GB ramu + celeron 1,6 +50GB HDD i naprawde wytrzymal sporo (upadki ,rozlane plyny itd.) Przegladajac forum wpadl mi w oko Lenovo SL500 i DELL Vostro (nie pamietam modelu) , czy sa jeszcze moze jakies inne modele godne zainteresowania? nie zalezy mi na super predkosci dzialania głównie chodzi o wytzymałosc ,cisze i bezawaryjnosc dlatego głownym faworytem na chwile obecna jest ten Lenovo SL500 ,tyle ze zdaje sie ma on przeze mnnie znienawidzony format matrycy 16:9 zdaje sie . Nie bede sie juz rozpisywał z góry dziekuje za wszelkie propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...