Gość Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Wiem że to jest TOTAL SOftware ale zamieszczam ten problem tu bo otrzymam szywciej odpowiedź. Tak wienc ama Win XP prof EN. Mam szajsunga 40 gb i mam problemik. Nie mogę załadować mojego profilu!!! Co to może być Syst czy dysk pliz szybko pomagajacie!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Wiem że to jest TOTAL SOftware ale zamieszczam ten problem tu bo otrzymam szywciej odpowiedź. Tak wienc ama Win XP prof EN. Mam szajsunga 40 gb i mam problemik. Nie mogę załadować mojego profilu!!! Co to może być Syst czy dysk pliz szybko pomagajacie!!!!! Niestety nie dysk!!! :) System Ci uwalil profil. Tez tak mialem po okolu 2 miesiacach uzytkowania Windows XP Pro PL. Z ENG nie mam takich problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 ach te piraty :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 ach te piraty :wink: :lol:Gdzie sie podzial ten oryginal :) HEHE zapodzial mi sie. A ty masz wszystko oryginalne? :P 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 ah te pirat, ah ten dziadowy xp, ah ci userzy co koniecznie musza pracowac na xp a potem sie dziwia ! itd :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 tak..... mam wszystkie CD orginalne :wink: eeeeeeee znaczy sie.... przegrywane z orginalow :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 ja mialem 3 winy XP.... pierwszy xp prof EN.... drugi XP Prof PL a teraz XP Home PL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Tak jak juz ktos mowil system ci rombnal usera :lol: Xp Home pl rulezz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Ekhm..panowie ja mam wszystko oryginalne..hyhyhy alez oczywiscie ze tak, i WindowsaXp i caly pakiet Office i mase innych progsoow :twisted: I jeszcze do tego korosponduje za pmaca @ z Bilem Gatsem i mu konfiden....yy znaczy donosze uprzejmie :D :D :D kto "jedzie" na piratach hehehe LOOOL ....;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Ludzie myślicie że mam(y) kasę na takie gufienka? (no penie że tak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...