john_doe Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 heh i wciaz czekam na wyniki i porownania tych blokow :) wczesniej myslalem ze kupie sobie zestaw z republiki+ nagrzewnica za 220 max a teraz nie moge sie zmiescic w 350 pln bez nagrzewnicy! :( czetnie zobaczylbym roznice w tem (na tym samym kompie) pomiedzy blokiem z republiki a nukleonem (ktory kosztuje tyle co kompletny, najdrozszy zestaw z republiki!!) jesli roznica bylaby do przyjecia, tj na poziomie kilku st na procku... btw wie ktos czemu u matea nie ma cen zestawow? wycofali sie z tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXterminator Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 wy tu sobie tak gadacie o WC a ja mam troche inne pytanie: chce sobie zrobic blok na procka, mam pret miedziany o wymiarach 50x50x200mm, jaka powinna byc odpowiednia grubosc bloku ?? 20mm chyba powinno byc ok, bedzie jakas roznica jak potne moj pret na plasterki o grubosci 15mm ? dodam ze blok bedzie frezowany i od gory zatkany blacha miedziana 1mm . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 wy tu sobie tak gadacie o WC a ja mam troche inne pytanie: chce sobie zrobic blok na procka, mam pret miedziany o wymiarach 50x50x200mm, jaka powinna byc odpowiednia grubosc bloku ?? 20mm chyba powinno byc ok, bedzie jakas roznica jak potne moj pret na plasterki o grubosci 15mm ? dodam ze blok bedzie frezowany i od gory zatkany blacha miedziana 1mm . A moze bys tak POSZUKAL :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 wy tu sobie tak gadacie o WC a ja mam troche inne pytanie: chce sobie zrobic blok na procka, mam pret miedziany o wymiarach 50x50x200mm, jaka powinna byc odpowiednia grubosc bloku ?? 20mm chyba powinno byc ok, bedzie jakas roznica jak potne moj pret na plasterki o grubosci 15mm ? dodam ze blok bedzie frezowany i od gory zatkany blacha miedziana 1mm . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...