Skocz do zawartości
Chris1981

Jaka dobra nagrywarka DVD?

Jaką markę nagrywarki DVD byś polecił?  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. No właśnie jaką markę nagrywarki DVD byś polecił?

• Lite-On
      0
    • Sony/NEC Optiarc
      3
    • LG
      2
    • Samsung
      10
    • Plextor
      4
    • Pioneer
      7
    • Inną
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowanie Samsung SH-S223C (jeśli nie potrzebujesz żadnych bajerów typu lightscribe czy label flash czy jakoś tak).Sam niedawno szukałem czegoś dobrego i właśnie na nią się zdecydowałem.Pali wszystko bez najmniejszych oporów. SAMSUNG SH-S223C B • ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław i ta cena ;-).polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie Samsungi nie należały do jakiejś awaryjnej grupy. Gorzej było właśnie z LG i Liteon. Przynajmniej opisuję na swoich doświadczeniach. Najwięcej problemów miałem z LG w sumie. BenQ DW1650 też mi padł po roku, a zbierał dobre opinie. Mój Pioneer na razie sprawuje się dość dobrze. Dość szybko odczytuje CD. Nieco gorzej ma z DVD, ale też tragedii nie ma. Jakoś zapisu DVD na poziomie. No i zero problemów z DL'kami tańszych firm. Także warto szukać na Allegro wersje 216 BK. Możliwe, że wypuszczą coś innego równie dobrego. Trzeba czekać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi