Lone Wolf Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Chcę zrobić panel z diodami które by ostrzegały że zatrzymał się któryś z wiatraczków w budzie. Każda z diód byłaby odpowiedzialna za inny wiatrak. Gdyby jakiś wiatrak się zatrzymał to dioda by się zapaiła. Problem w tym że nie wiem jak coś takiego wykonać. Proszę Was o jakieś podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wader Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 :idea: w wyszukiwarce wpisz :arrow: elektroda.pl może tam coś mają poza tym jak coś chcę złożyć z elektroniki to patrzę do gazet np elektronika praktyczna, elektronika dla wszystkich, także w sklepach z elektroniką są gazety, katalogi, zestawy do samodzielnego montażu. popytaj na stronach dla elektroniki może tam ktoś ci wyśle schemat, ja jedynie złożyłem kierownicę do kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lone Wolf Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...