Xalpha Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Jak w temacie. Nie zna ktoś jakiegoś dobrego środka do czyszczenia tego typu materiałów ? Chce usunąć ślady długopisów z jasnej dermy, niestety zwykle przetarcie mokrą szmatką nic nie dało, spirytus również. Jeśli ktoś miał podobny problem do mojego to proszę o odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Takie cuś: Odplamiacz Do Dywanów Tapicerki itp. RM 769 (1261368894) - Aukcje internetowe Allegro Na 200% usunie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Używałeś tego na ekoskórze ? Zależy mi też aby nie odbarwiło tkaniny, a jak wiadomo różnie jest z tymi środkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Długopis dobrze się usuwa chusteczkami do niemowlęcych pup. Przynajmniej ze skóry dziecka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Używałeś tego na ekoskórze ? Zależy mi też aby nie odbarwiło tkaniny, a jak wiadomo różnie jest z tymi środkami. Tak używałem. Nie tylko na ekoskórze ale także na różnego typu materiałach. Nie było problemów z przebarwieniami. Zawsze możesz zrobić mini test w niewidocznym miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...