JaJeCkO Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Witam. Kupiłem nową mysze pod USB do swojego kompa. Podłączam ta myszkę i wyskakuje mi okienko - "nie rozpoznano urządzenia USB". Myszka na 10000 % jest sprawna bo podłączałem ją do 3 innych komputerów i tam działa. Windows XP. Czy to może być płyta główna uszkodzona czy co ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Spróbuj podłączyć do wszystkich innych portów usb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJeCkO Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 próbowałem do wszystkich nawet od kumpla wiozłem kartę USB podłączana na PCI i tez nie działa. próbowałem również przez przejściówkę PS2/USB i nic ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finish Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Spróbuj może w biosie ustawić, włączyć opcje (zakładka Integrated Peripherals itp.) od USB typu USB Mouse Support z os na bios, Mouse USB na enable, Assign IRQ For USB itp. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJeCkO Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Mouse USB na enable, tak mam ustawione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJeCkO Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2010 ma ktoś jeszcze jakiś pomysł co to może być ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2010 Nie masz może jakieś kastrowanego windowsa w stylu mx7 czy własnej przeróbki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJeCkO Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 temat do zamknięcia bo kondensatory na płycie (3/4 wszystkich się wylało) czyli problem rozwiązany :P system to był xp sp3 dzięki za odpowiedzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...