Skocz do zawartości
romek

Konkurs APC

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Otrzymałem informację zwrotną ze strony firmy obsługującej konkurs APC, który odbył się na łamach PurePC.pl. Nagrody zostaną wysłane w ciągu tygodnia do osób wyłonionych w konkursie. Opóźnienie wynikło z powodu zagubienia przesyłki przez kuriera z wszystkimi nagrodami :/ Kolejna przesyłka została już wysłana do firmy obsługującej markę APC w Polsce i bez dodatkowych opóźnień zostaną wysłane jak najszybciej jest to tylko możliwe. Firma APC przeprasza za opóźnienie i liczy na wyrozumiałość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uff, bo już myślałem, że przegapiłem wizytę kuriera lub awizo. Kilka lat temu kurier z GLS'u przypiął dwa awiza na tablicy ogłoszeniowej na osiedlu wśród mnóstwa innych papierków, ogłoszeń etc. zamiast wrzucić do skrzynki na listy. Przypadkiem po kilku tygodniach dopatrzyłem się i pędem pojechałem do sortowni po przesyłkę ostatniego dnia przed jej zwrotem do nadawcy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie przed chwilą nagroda dotarła :D

Trzeba przyznać, że na wbudowanym LCD można wyświetlić sporo przydatnych informacji: :)

- napięcie prądu

- natężenie prądu

- obciążenie chwilowe w watach

- obciążenie UPSa w %

- czas do wyczerpania baterii

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Dołączona grafika

Edytowane przez Grimlock

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że jestem cierpliwy i wyrozumiały, ale to już chyba lekka przesada. Jak długo można czekać na przesyłkę?

Aktualizacja.

No proszę, wystarczy się wyżalić na forum i wyjść do sklepu, a kurier zostawi przesyłkę u sąsiada. Na dodatek oprócz listwy jeszcze torbę dostałem :)

Edytowane przez GLaF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi