romek Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Witam serdecznie, Otrzymałem informację zwrotną ze strony firmy obsługującej konkurs APC, który odbył się na łamach PurePC.pl. Nagrody zostaną wysłane w ciągu tygodnia do osób wyłonionych w konkursie. Opóźnienie wynikło z powodu zagubienia przesyłki przez kuriera z wszystkimi nagrodami :/ Kolejna przesyłka została już wysłana do firmy obsługującej markę APC w Polsce i bez dodatkowych opóźnień zostaną wysłane jak najszybciej jest to tylko możliwe. Firma APC przeprasza za opóźnienie i liczy na wyrozumiałość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Uff, bo już myślałem, że przegapiłem wizytę kuriera lub awizo. Kilka lat temu kurier z GLS'u przypiął dwa awiza na tablicy ogłoszeniowej na osiedlu wśród mnóstwa innych papierków, ogłoszeń etc. zamiast wrzucić do skrzynki na listy. Przypadkiem po kilku tygodniach dopatrzyłem się i pędem pojechałem do sortowni po przesyłkę ostatniego dnia przed jej zwrotem do nadawcy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Dzięki za info :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 (edytowane) Do mnie przed chwilą nagroda dotarła :D Trzeba przyznać, że na wbudowanym LCD można wyświetlić sporo przydatnych informacji: :) - napięcie prądu - natężenie prądu - obciążenie chwilowe w watach - obciążenie UPSa w % - czas do wyczerpania baterii Edytowane 22 Października 2010 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLaF Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 - obciążenie chwilowe w Wattach Raczej w watach. Ja ciągle czekam na listwę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Watt = Wat: Watt - Wikipedia, the free encyclopedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLaF Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Po polsku tą jednostkę piszemy małą literą i przez jedno 't': wat. Wiem, że się czepiam, ale z tym błędem spotykam się zbyt często, żeby nie zwracać na niego uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 (edytowane) Kwestia przyzwyczajenia, ale jeśli kolegę tak razi ten błąd to poprawię Watt na wat - w końcu to polskie forum (i trzeba trzymać poziom) :) Edytowane 22 Października 2010 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLaF Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2010 Czy ktoś oprócz mnie też jeszcze nie dostał przesyłki z nagrodą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLaF Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 (edytowane) Uważam, że jestem cierpliwy i wyrozumiały, ale to już chyba lekka przesada. Jak długo można czekać na przesyłkę? Aktualizacja. No proszę, wystarczy się wyżalić na forum i wyjść do sklepu, a kurier zostawi przesyłkę u sąsiada. Na dodatek oprócz listwy jeszcze torbę dostałem :) Edytowane 10 Listopada 2010 przez GLaF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Przesyłki wysyła sponsor nie redakcja, dlatego nie mamy za bardzo możliwości wpływu na czas dostarczenia nagrody. Jak widać przesyłki dochodzą, wystarczy cierpliwość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...