zico07 Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Przesiadłem się z modemu sagem fast 800 na router tp link 8960N i krew mnie zalewa bo: albo nie potrafię go dobrze skonfigurować albo jest coś z nim nie tak. Chodzi o to, że ciężko jest mi go skonfigurować a jak już się uda to gdy np. wyłącze go na noc i włącze na drugi dzień to muszę od nowa konfigurować bo nie chce połączyć z internetem. wszystkie diody świecą oprócz "internet". Próbowałem konfiguracji z płytą cd, ale po jakimś czasie wyskakuje: 1. please check the WAN connection type and parameters. 2. Please check your network connectivity. Error 020 - o co chodzi z tym błędem ? Jak ktoś wie o co chodzi to prosiłbym o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Wgraj nowe firmware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico07 Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Wgraj nowe firmware. Wgrałem najnowszy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...