ulvar Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Witam wiem że moje pytanie może być dość głupie :-/ ale nie potrafię sobie z tym poradzić . Moja znajoma ma telewizor SAMSUNG LE-32C530 i zmiana kanałow spod klawiatury numerycznej strasznie długo trwa dosłownie kilka sekund po wyborze dowolnego kanału na ekranie pojawia się nr danego kanału typi 2 i zaraz dwa miejsca na kolejne nr (2_ _ ). Osobiscie posiadam starszy model samsunga i te dalsze miejsca mogę u siebie wyłączyć przy pomocy pilota . Moje pytanie więc brzmi czy w SAMSUNG'u LE-32C530 jest mozliwość wyłączenia tych miejsc "po przecinku" . Czy skazana jest na przełączanie kanałów przy pomocy przycisku dół góra aby szybciej zmieniać kanałów ? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Nie wiem czy jest taka opcja ale ja radze sobie inaczej: wpisuje np. 001 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 Lekcje odrobiłeś ? Nie bo instrukcja gryzie..... zajrzyj do niej tam musi byc opisany ten "problem" u mnie w LE32A551 jest przycisk --/- i wsio .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...