XxMARIOxX Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 Witam. jestem tutaj nowy i nie wiedzalem gdzie zamiescici ten temat... wiec jesli napisalem nie w tym miejscu to prosze o przeniesienie i wyrozumialosc :) a wiec tak. mam problem z karta graficzna nividia gtx460 gigabyte 1024mb (lub tv) problem polega na tym ze nie mam teraz obocnie monitora i mam podlaczonego pc pod tv samsung 32cale seri 5 full hd (modelu nie pamietam) pod zloncze miniHDMI-hdmi. i chcial bym aby ta konfiguracja juz tak zastala :) . a problem polega na tym ze nie mam obrazu... jest obraz tylko jak wylacze na chwile listwe lub zasilacz tak zeby nie bylo napiecia... i wtedy obraz sie pojawia... (i nie wiem czy to jest wina zlej konfiguracji tv badz karty graficznej) WIEC PROSZE O POMOC :) sprzet procesor-AMD 5200 2,7 x2 plyta glowna- gigabyte MA770-US3 (NOWA) karta graficzna-geforce GTX460 OC gigabyte 1024mb (NOWA) pamiec ram-patriot 2x2gb zasilacz-sweex 650w Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 Sprawdź ustawiania HDMI w TV. Podaj jaki masz system operacyjny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 Witam. jestem tutaj nowy i nie wiedzalem gdzie zamiescici ten temat... wiec jesli napisalem nie w tym miejscu to prosze o przeniesienie i wyrozumialosc :) a wiec tak. mam problem z karta graficzna nividia gtx460 gigabyte 1024mb (lub tv) problem polega na tym ze nie mam teraz obocnie monitora i mam podlaczonego pc pod tv samsung 32cale seri 5 full hd (modelu nie pamietam) pod zloncze miniHDMI-hdmi. i chcial bym aby ta konfiguracja juz tak zastala :) . a problem polega na tym ze nie mam obrazu... jest obraz tylko jak wylacze na chwile listwe lub zasilacz tak zeby nie bylo napiecia... i wtedy obraz sie pojawia... (i nie wiem czy to jest wina zlej konfiguracji tv badz karty graficznej) WIEC PROSZE O POMOC :) sprzet procesor-AMD 5200 2,7 x2 plyta glowna- gigabyte MA770-US3 (NOWA) karta graficzna-geforce GTX460 OC gigabyte 1024mb (NOWA) pamiec ram-patriot 2x2gb zasilacz-sweex 650w To, że jesteś nowy nie zwalnia od myślenia, kilka tematów wyżej jest temat o tej karcie, wystarczyło poświecić kilka sekund na szukanie a nie na łatwiznę i "nowy temat". GeForce GTX 460 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...