kelcior Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Gdyby ktos chcial inva PM z mailem, mam 4 gifty. Edytowane 22 Stycznia 2013 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 do mnie też możecie wysyłać swoje maile, może się w końcu pozbędę tych wszystkich zaproszeń :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drn Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Jak ktoś chętny to mam do oddania 10 kluczy do Dota2 na STEAM. Chętni pisać PW z potrzebnymi danymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViruS001 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Oczywiście... Ponad nadmiar kluczy do rozdania. Mam do dyspozycji 10 Kluczy. Jeżeli jest ktoś chętny pisać na PW. Pozostało: 6 Pozdrawiam, ViruS001 Edytowane 28 Stycznia 2013 przez ViruS001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 ja mam 12 kluczy, gra mi nie podeszła - wolę WoTa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 Dzisiaj albo jutro wchodzi Troll Warlord ;) A wiec teraz na pubach bedzie gra typu Huskar + Troll i caly przeciwny team moze brac Blade Maile dla siebie bo inaczej skoncza marnie ;P Jeden z moich ulubionych bohaterow z dota 1 ;) Zobaczymy jak po takiej dlugiej przerwie bedzie sie nie gralo ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Szkoda ze nie niszczy drzew toporkami. Edit: Ciekawa stronka, mozna m.in. sprawdzic swoj "rating" https://dotabuff.com/ Edytowane 25 Stycznia 2013 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animaes Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Kto wie ile czasu może upłynąć od zrobienia np. ultra killa do zabicia kolejnego gracza, żeby powstał rampage? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 pięknie - zassałem nowego patcha - odpalam grę i mogę w nieskończoność klikać "rozpocznij grę" nic się nie dzieje ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animaes Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) Szukam takich itemków ___________________Bounty Hunter_____Lina Ma ktoś na zamianę? Edytowane 3 Lutego 2013 przez Animaes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Dużo ludzi gra w DOTA2? Bo tyle tych kluczy rozdają, że się zastanawiam, że chyba mało ludzików gra skoro robią wszystko, żeby nowych ściągnąć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Dużo ludzi gra w DOTA2? Bo tyle tych kluczy rozdają, że się zastanawiam, że chyba mało ludzików gra skoro robią wszystko, żeby nowych ściągnąć... W weekendy wieczorem srednio ok 250-300k online. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Potrzeba piatego do teamu na szybko ;D Byle w miare ogarnial ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) ok juz mamy piatego Edytowane 9 Lutego 2013 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animaes Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) Jestem już praktycznie po sesji. Jeśli ktoś miałby ochotę pograć w party- add me on steam (nick ten sam co na forum) Edytowane 12 Lutego 2013 przez Animaes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animaes Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Tusk. Jeden z przyjemniejszych i zabawniejszych hero zagościł w Dota2! http://www.youtube.com/watch?v=hvtMzjxPM7E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 10 giftów do rozdania mam jak cos ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Czy doczekam się keidyś postów związanych z grą a nie spamowaniem giftami? To już nie te czasy gdzie o klucze trzeba było walczyć. Dziś to valve wręcz zasypało ludzi kluczami. Trzeba jakoś rozkręcić ten temat, ale sensownie ;) Co do tuska, już dziś mogę powiedzieć że jest jednym z moich ulubionych hero. Zagrałem nim kilka gier i jest po prostu rewelacyjny. Szczególnie na midzie. Gank takim gościem to przyjemność. Trzeba jednak uważać gdzie się kula kula bo można się w niezłe kłopotoy wtrurlać :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Ja Tuskiem jeszcze nie grałem, ale parę razy załapałem się na przejażdżkę w kuli. :P Generalnie ciekawy, unikatowy skill tylko mam wrażenie że zbyt łatwo nim trafić. IMO ta kula trochę zbyt szybko się porusza, no i rozmiar... szczególnie jak zbierze parę osób. Tapnięte z Desire. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Wszystko zależy z jakiej odległości zaczynasz się kulać i jak szybko przeciwnik to zauważy. Zdarzyło mi się nie raz, że przeciwnik po prostu uciekł przed kulą. W nieskończoność na szczęście ona nie leci. Z ciekawostek to wyczytałem że kula porusza się z 150% naszej prędkości. I działa to z odpalonymi phase bootstami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2013 Posiadam 10 giftów. Chętnych proszę o pm z mailem, na który mam wysłać :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mMATt Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Ktoś chętny do pogrania w teamie (często brakuje nam 5)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 ja moge - ale to dopiero jutro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 który bohater jest dobry na początek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Skeleton King, 1 aktywny skill reszta pasywy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Dla tych co graja troche wiecej polecam looknac na to http://dota2.pl/2013...opii/#more-7266http://keita-league.com/ a jesli ktos bedzie mial chec sie zarejestrowac to prosze o skorzystanie z tego linka http://www.keita-gam...gister&ref=2967 Pomysl wydaje sie bardzo fajny, ja juz sie zarejstrowalem i czekam az to ruszy Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr08 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 witam, jakie powinno byc najnizsze taktowanie cpu dla doty2 zeby plynnie chodzila gra. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Dota 2 Performance, Benchmarked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animaes Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 Co nowego w Docie? Buziak cały czas grasz z kumplami? Ja mam przerwę od początku 2013. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forthal Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 http://www.youtube.com/watch?v=MSHeBM74woY 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...