volff Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Siemanko mam pytanie czy jest mozliwosc podlaczenia komputera do anteny saleitarnej i dekodowanie kanalow z satelity?? :D sprawa jest pilna a w sumie niewiele jest na ten temat informacji. antena jest zwykala nie z wizji czy polsatu ale za to ma tuner cyfrowy licze na odp narka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Jest mozliwosc odbioru programow z sat. przez karte DVB, czyli tuner sat. na karcie PCI. Z dekodowaniem to trudniej, niektore systemy da sie inne nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Siemanko mam pytanie czy jest mozliwosc podlaczenia komputera do anteny saleitarnej i dekodowanie kanalow z satelity?? :D sprawa jest pilna a w sumie niewiele jest na ten temat informacji. antena jest zwykala nie z wizji czy polsatu ale za to ma tuner cyfrowy licze na odp narka Zeby (przynajmniej jeszcze niedawno tak bylo) moc rozkodowac cokolwiek trzeba bylo miec "poprawiona" karte a do tego trzeba CI, poza tym tylko chyba na Philipsie cos dalo sie zrobic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volff Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 ok rozumiem ale sytuacja wyglada nastepujaco znajomy ma staelite z tunerem o ile dobrze pamietam New Wave 9000 lub 9002 (podobno jest cyfrowy) do tego ma kompa z karta tv pixel view pro nicam. a ja sie pytam poniewaz inny znajomy ma satke z c+ i podlaczyl ja z kompem i (podobno) odbiera i rozkodowuje kanaly XXX zakodowane w nagravision dlatego mnie zainteresowalo . co do kupna karty DVB to ok ale czy jest mozliwosc przy tych parametrach sprzetowych cos zmontowac :lol: dzieki za odp wszystkim w szczegolnosci Kosher i QBorg 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 kiedy ja mialem tuner Pixelview Play TV Pro odkodowalem premiera z satelitki za pomoca (freetv bodajze) niezle hardcory leca po polnocy :twisted: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...