P3dro Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2010 Witam, tak jak w temacie, potrzebuję dane kontaktowe(bądź też oferty :D) osoby robiącej bloki wodne na płyty główne. Niekoniecznie musi być to fulcover na całą płytę, mogą być to osobne bloczki na NB, SB oraz Mosfet. Moja płyta to DFI DK X58-T3eH6. W moich poszukiwaniach znalazłem jedynie sklep internetowy MIPS Premium Watercooling Made In Germany MIPS Premium Watercooling Made In Germany Ceny niestety są wysokie oraz nie posiadają bloku wodnego na Mosfet. Szukałem na forach ale nikt się nie chciał tego podjąć. Będę wdzięczny za jakąkolwiek radę. Z góry dzieki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2010 pogadaj z maniakalnym/duńkiem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3dro Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2010 pogadaj z maniakalnym/duńkiem. Maniakalny się nie zgodził. A z Duńkiem teraz gadam i zobaczymy co z tego wyjdzie ;D Dzięki 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2010 Maniakalny się nie zgodził. A z Duńkiem teraz gadam i zobaczymy co z tego wyjdzie ;D Dzięki oO Cos sie zmienilo, czy to jakis :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2010 (edytowane) Eeeermm... Teen tak jakby mi to się wydaje że duniek i Maniakalny to jedna osoba jest. Czyż nie mam racji? ;) @Down: no i się wydało :D Edytowane 14 Października 2010 przez Hejger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2010 (edytowane) oO Cos sie zmienilo, czy to jakis :lol: nie maniakalnego pytał o całego fullcovera a dunka spytał tez o pojedyncze bloczki ktore nawet mam na stanie ;) edit: UPS ktore duniek ma :lol: Edytowane 14 Października 2010 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3dro Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2010 Głupi błąd i niewiedza ... a temat do zamknięcia. Duńiek = Maniakalny Różne fora i rożne wpowiedzi można sie pogubić. Sprawa załatwiona po rozmowie z Duńkiem ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forin Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 witam, jak to wyszło? Ja mam rozwiązanie jak w sig'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3dro Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 witam, jak to wyszło? Ja mam rozwiązanie jak w sig'u. Nie wyszło w ogóle ;( Maniakalny co prawda podjął się roboty, ale jej nie skończył ... Mówił, że ma wszystko na stanie tylko top musi dorobić, a tymczasem prawie po dwóch miesiącach powiedział mi, że nic nie zrobi ... nie będe wnikał w szczegóły bo musiał mieć swoje powody, ale ogólnie jestem niezadowolony bo chciałem mieć te bloki a zostałem potraktowany w taki sposób. Moge wstawic zdjecia jesli interesuje Ciebie jak to teraz u mnie wygląda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...