Katohaikara Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2010 Mam pytanie czy do tej plyty moge podlaczyc 2 karty graficzne. W specyfikacji pisalo # Slot 1x PCI Express x 16 (x16) # 1 złącze PCI Express x16, x4 (PCIEX4_1)(Złącza PCIEX16_1 i PCIEX4_1 odpowiadają standardowi PCI Express 2.0.) i nie jestem pewien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2010 Możesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2010 Mam pytanie czy do tej plyty moge podlaczyc 2 karty graficzne Jak napisał poprzednik, możesz. Z innego Twojego posta pamiętam, że przebudowujesz chyba kompa i nie chciałeś proca zmieniać, więc info: na tej płycie nie będzie działał Twój phenom, pamięci też nie - to jest płyta AM3. Chyba, że nie ma związku, wówczas sorry za OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...