Falcon Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 :roll: wlasnie chcialem zajrzec na tą stronke .. no i czytam ... lol . sami zobaczcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 muahahahhaha :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HP Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Słaba akcja :D:D:D jaka polewka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jaki LOL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Frazir skasowal wszystkie statsy sprzedal caly sprzet testowy i uciekl w nieznanym kierunkunie no nie mam pytan :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Frazir skasowal wszystkie statsy sprzedal caly sprzet testowy i uciekl w nieznanym kierunku nie no nie mam pytan :twisted: :lol: Wkońcu :lol: :lol: :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Heh ale ich ktos "zachaczyl" :lol: Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 A przedwczoraj na frazie jeszcze czytałem recke Fic Radek 9700pro a dzisiaj klapa. Hehehe LOL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 A moze to by juz tak na stale zostalo? Ech, pomazyc zawsze wolno... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 o w morde - nie no wiekszego lola w zyciu nie widziialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 o w morde - nie no wiekszego lola w zyciu nie widziialemTo malo widziales.... (Joke! :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 pewnie zmieniaja cos na serwerze i to taki przejsciowy text. Kiedys bylo cos ze byli w jakims ba... cos nie pamietam dokladnie ale text fajny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 "Frazir skasowal wszystkie statsy sprzedal caly sprzet testowy i uciekl w nieznanym kierunku" Hmmm licznik coś mało nabił wizyt wiec wspierajmy jakos ten serwis ;) Zapowiada sie ciekawi. oprawa graficzna i wogole ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 a nazwa pliku html to aktualizacja... więc śmierć szybko nienastąpi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Fraz powrócił 8) Jak zapewne zauważyliście, nasz serwis miał dziś przerwę w działaniu. Utrudnienia spowodowane były błędnymi sektorami na dysku serwera. Uszkodzone klastry uniemożliwiły pracę bazy danych. Dzięki wysiłkowi wielu ludzi, bardzo szybko udało się sprowadzić nowy dysk i przywrócić wszystkie dane z kopii zapasowej. Z tego miejsca pragniemy serdecznie przeprosić wszystkich Użytkowników za usterki techniczne. Jesteśmy również ogromnie wdzięczni firmie Sisco za pomoc okazaną w krytycznych dla nas momentach. i ma się dobrze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Szkoda... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 ktos ma moze screna z tym co bylo bo nie wiem co sie dzialo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 ktos ma moze screna z tym co bylo bo nie wiem co sie dzialo?Kiedy właziłeś na www.frazpc.pl nie było nic poza napisem "Frazir skasowal wszystkie statsy sprzedal caly sprzet testowy i uciekl w nieznanym kierunku", i licznikiem odwiedzin na białym tle ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Szkoda... ;)Mam wrażenie że nie przepadasz za tym serwisem, dlaczego?? wydaje sie byś jednym z lepszych polskich serwisów o kompach...przynajmniej dla mnie.,.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Szkoda... ;)Mam wrażenie że nie przepadasz za tym serwisem, dlaczego?? wydaje sie byś jednym z lepszych polskich serwisów o kompach...przynajmniej dla mnie.,.. Jedno slowo- Vegita. Wszystko jasne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 A z podobnych vortali to (choc pewnie je znasz) polecam: TPC i in4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Szkoda... ;)Mam wrażenie że nie przepadasz za tym serwisem, dlaczego?? wydaje sie byś jednym z lepszych polskich serwisów o kompach...przynajmniej dla mnie.,.. Jedno slowo- Vegita. Wszystko jasne? hmmm Vegita?? no wiem, ciezki przypadek (zraziłem sie do niego po tescie Solteka 75FRN-L) No i ta jego terminowość.... Szkoda gadać :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Szkoda... ;)Mam wrażenie że nie przepadasz za tym serwisem, dlaczego?? wydaje sie byś jednym z lepszych polskich serwisów o kompach...przynajmniej dla mnie.,.. Jedno slowo- Vegita. Wszystko jasne? hmmm Vegita?? no wiem, ciezki przypadek (zraziłem sie do niego po tescie Solteka 75FRN-L) No i ta jego terminowość.... Szkoda gadać :x Vegita to zwykly dzieciak, ktory sadzi, ze wszystko wie najlepiej. I opluje kazdego, kto ma inne zdanie niz on. Ale dosc o tym typku- szkoda klawiatury :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 heh Vegita jest taki troche niewyzyty:) kiedys mialem problema z kompem i sie do niego zwrocilem to powiedzial,zebym sobie sam poszukal rozwaiznia bo on czasa ni ma :) 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...