Skocz do zawartości
Falcon

:] ciekawe rozwiazanie na frazpc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

"Frazir skasowal wszystkie statsy sprzedal caly sprzet testowy i uciekl w nieznanym kierunku"

Hmmm licznik coś mało nabił wizyt wiec wspierajmy jakos ten serwis ;) Zapowiada sie ciekawi. oprawa graficzna i wogole ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fraz powrócił 8)

Jak zapewne zauważyliście, nasz serwis miał dziś przerwę w działaniu. Utrudnienia spowodowane były błędnymi sektorami na dysku serwera. Uszkodzone klastry uniemożliwiły pracę bazy danych. Dzięki wysiłkowi wielu ludzi, bardzo szybko udało się sprowadzić nowy dysk i przywrócić wszystkie dane z kopii zapasowej. Z tego miejsca pragniemy serdecznie przeprosić wszystkich Użytkowników za usterki techniczne. Jesteśmy również ogromnie wdzięczni firmie Sisco za pomoc okazaną w krytycznych dla nas momentach.

i ma się dobrze :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktos ma moze  screna z tym co bylo bo nie wiem co  sie dzialo?

Kiedy właziłeś na www.frazpc.pl nie było nic poza napisem "Frazir skasowal wszystkie statsy sprzedal caly sprzet testowy i uciekl w nieznanym kierunku", i licznikiem odwiedzin na białym tle ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda... ;)

Mam wrażenie że nie przepadasz za tym serwisem, dlaczego??

wydaje sie byś jednym z lepszych polskich serwisów o kompach...przynajmniej dla mnie.,..

Jedno slowo- Vegita. Wszystko jasne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda... ;)

wydaje sie byś jednym z lepszych polskich serwisów o kompach...przynajmniej dla mnie.,..

hmmm Vegita?? no wiem, ciezki przypadek (zraziłem sie do niego po tescie Solteka 75FRN-L)

No i ta jego terminowość....

Szkoda gadać :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda... ;)

hmmm Vegita?? no wiem, ciezki przypadek (zraziłem sie do niego po tescie Solteka 75FRN-L)

No i ta jego terminowość....

Szkoda gadać :x

Vegita to zwykly dzieciak, ktory sadzi, ze wszystko wie najlepiej. I opluje kazdego, kto ma inne zdanie niz on.

Ale dosc o tym typku- szkoda klawiatury :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi