Spedy Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 od wczoraj prubuje falshowac biosa do 8rda alt + f2 i lipa nie widzi pliku .bin dyskietka jest na 1000% sprawna i prubowalem na innych czemu tak sie dzieje mam jakiegos ferelnego bios czy co ??? cos nie tak z płytą ??? :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 a moze bios ci poprostu stacji FDD niewidzi albo masz ja tam zle ustawiona :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 jak zle ustawiona ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 jak zle ustawiona ???no w biosie mozna ustawic jaka ma sie stacje dyskietek 650kb 1.44 itp poza tym zawsze mogles cos w podlaczeniu skiepscic albo np plik zapisal sie na bad sektorach :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 hym jakos dziwnie mi sie zachowuje FDD dyskietka co przed chwilą działała juz nie działa :lol: :lol: a mozna z CD bios zgrac ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 juz lepiej zgraj bios i program flasciach!acy do jednego katalogu (np. c:bios) wystartuj komputer z dyskietki startowej win98 i z poziomu DOSa podmien biosa :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 heheh wlasnie prubowalem i LIpa nie chce z dyskietki czytac a mam Xp wiec F8 i wiersz polecen nie zadziala :lol: a z Cd nie mozna ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 he udalo sie z dyskietki nie wiem co sie stalo nic nie robilem hehe :lol: :lol: :lol: i bez problemu poszlo dzieki za rady :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...