Arekluk Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Na samym początku pozdrowienia dla wszystkich bo jestem tu nowy i mam nadzieje że będziemy razem dokonywać żęczy które są niemożliwe :) Mam pytanie bo mam xp 1600+ i płyte gigabyte GA-7vax ver 1.1 tzn mam dipa do ustawiania 166 magistrali a mnożnik mam na 10,5 i ustawiłem magistrale na 166 i mnożnik mam stały 10,5 czy jest to możliwe aby to chulało bez problemu bo mi działa i tem jest na 56C jak ktos mam jakieś pomysły na modyfikacje bardziej mojego kompa to ja jestem za i temat jest otwarty z góry wielkie dzięki narka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Najpierw szczegoly: -Vcore -pamieci -cooler -dokladne temp (stress/idle) A ja mam wiedziec czy ci chodzi bez problemow! :? Zrob test stabilnosci (3d mark, Prime95 itp.) I pomysl o lepszym coolerze, bo ta temp to troszku za duza! I czego od nas oczekujesz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 ja mam to co w podpisie ale mam lipną płytę więcej nie pójdzie i jak pogram to do 55 st dochodzi pozatym ten palomino to i tak ci poszedł ekstra bo na 166 magistrali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BW-4u Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Ja tez jestem tu nowy , moge ci polecic zalozenie WC jest szansa ze dasz mu wiecej gazu na szynie, temp napewno pojdzie w dol no i oczywiscie Cisza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekluk Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Witam wszystkich podaje dane mojego kompa Vcore = 1.756 ddrvh = 1.216 DDtam CAS latency (na auto) pokazuje sie 2.5 a przy 2.0 komp wisiał i musiałem pożyczać pamięci od kolecia aby przestawić na 2.5 pamięci ddr 256 (333) LD 0308LD LD256BWF1608 A co do wentylatora to pisze na nim GlacialTech 3300 obrotów temperatura procka 56C a tem na płycie 33-34C a tak pozatym to nic chyba więcej nie idzie wyczytać a jak coś jeszcze potrzeba to proszę napisać to będę uaktualniał dane z góry wielkie dzieki narka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...