Jabol Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 co myslicie o monitorze hyundai f790d 17 " :?: Używa go ktos :?: , jeli tak to prosilbym o opinie Mozna go zakupic np w sklepie www.simmtech.pl (odrazu pytanie czy ktos juz tam cos kupowal i czy to sklep godny zaufania) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 mam go juz rok... parametry sa niezle (1600x1200/75hz). Na dobrej karcie spokojnie mozna pracowac w 1152x przy 85hz i obraz zyleta... jedyna wada to szyba przed kinolem - po prostu grube szklo dajace zludzenie plaskosci - mi to nie przeszkadza...Aha, kineskop jest bodajze samsunga. Sporo opcji do regulacji - ale ja, zeby miec ladnie 'wypelniony' obraz musialem nad nim troche posiedziec - przyciezkawo zdecia - jak nie masz nerwow ze stali to sie nie zabieraj :) . Za ta cene polecam i odpukac, gdyby ci padl serwis jest naprawde w porzasiu (szybki i sprawny) - nawet najlepszym sie zdaza pasc (mi na szczescie nie padl i nic tego nie zapowiada). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...