japa Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 A ile teraz wyszło na tej karcie przy twoim sprzęcie w 3dMark06 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wertero Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 8100 punktów, po leciutkim podkręceniu proca do 2.6 GHz około 8900 pkt, w sumie myślałem że będzie z 10 000, no ale jak widać procek niedomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Sprzedaj w cholerę ten sprzęt (cpu, mobo, mem) puki jeszcze bardzo dobrze stoi i kup chociaż jakiegoś athlona II x3 + 2GB ddr3. Jak dobrze pchniesz cpu + pamięci to wystarczy na AII x3 (240zł) + 2GB ddr3 (100zł). Za płytę dostaniesz może też koło 100zł czyli dokładasz 100zł do płyty i masz nieporównywalny sprzęt. s.939 nie będzie wiecznie stać tak wysoko i myślę, że dobry czas aby się tego pozbyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 (edytowane) a to lipa, a przed kupnem czytałem o tej karcie i jakoś nigdzie nie znalazłem info , że głośna :( a może założyć arctic cooling 5 nv rev3? bo mam takie chłodzenie nówke, czy darować sobie i pobawić się obrotami? Ja masz to na co czekasz? Zakładaj :D Sprzedaj w cholerę ten sprzęt (cpu, mobo, mem) puki jeszcze bardzo dobrze stoi i kup chociaż jakiegoś athlona II x3 + 2GB ddr3. Jak dobrze pchniesz cpu + pamięci to wystarczy na AII x3 (240zł) + 2GB ddr3 (100zł). Za płytę dostaniesz może też koło 100zł czyli dokładasz 100zł do płyty i masz nieporównywalny sprzęt. s.939 nie będzie wiecznie stać tak wysoko i myślę, że dobry czas aby się tego pozbyć. Popieram ;) Edytowane 9 Listopada 2010 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wertero Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 też o tym myślałem i chyba tak zrobię, a jak myślicie sprzedawać cały zestaw (proc, mobo, ram, stara grafa) czy każdy element odzielnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Zdecydowanie osobno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...