tomek23 Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 Witam mam problem z połączeniem się bezprzewodowo z menu rutera. Po kablu wszystko jest ok, mam dostęp do wszystkich ustawień. Gdzieś czegoś nie zaznaczyłem. Bardzo proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 A po restarcie routera też jest problem? U mnie co kilka dni pada WiFi (na oryginalnym sofcie) - wtedy w ogóle internetu przez radio nie ma. Ponoć wyłączenie QSS ma pomóc (testuję od 2 dni). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 trza zapodać openwrt i hula aż miło dodatkowo, torrenty i pliki z ftp mozna ściągac bez udziału komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 (edytowane) bzdura - hula elegancko bez żadnego wrt wgraj nowy soft i sprawdź w ustawieniach czy nie okresliłeś tylko jednego komputera z mozliwościa połączenia sie z menu routera - zakładka SECURITY->LOCAL MANAGMENT mam go od roku i nie mam z nim zadnych problemów - wifi nigdy mi nie padło firmware :3.12.2 Build 100820 Rel.41891n hardware :WR1043N v1 00000000 kupiłem jak tylko sie pojawiły(mimo że wiedziałem o tym modelu rok wcześniej - dodawali ulotke z nim do innych ale nawet na stronie była o nim cisza) QSS mam zawsze wyłączone bo na co to komu?dla mnie kompletnie bez sensu funkcjonalność - i tak trzeba kliknąć na routerze - wole sie zalogować i dodac dany komputer do mających dostęp Mariusz jaki masz system?łączysz się tylko przez wifi? Problem jest na viście i win 7 gdy jest włączona obsługa IPv6 - router potrafi zwiesic połączenia - wyłącz i smigac będzie Edytowane 21 Października 2010 przez pkomp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Rzeczywiście, na wszystkich kompach mam Win7 i IPv6 włączone. Jak nie wypali z tym QSS, to wyłączę IPv6. Firmware mam dokładnie to samo wgrane. Router mam dopiero od kilkunastu dni. Jak by nie ten zgrzyt, to by była bajka (na okoliczność zakupu wymieniłem sobie też karty WLAN na 3 antenowe). A w torrenty się pobawię na Asusie WL-500gPv2. Został zluzowany więc będzie okazja się doszkolić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...