Havoc Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 Witam. Klient poprosił o zainstalowanie Office'a 2010. Mam licencję OEM na półce ale wcięło mi nośnik preinstallacyjny. Nie chcę więc otwierać niepotrzebnie pudełka, bo rozliczamy się dopiero po instalacji. Da radę użyć tych kluczy z licencji OEMowej na zwykłym Office Professional ściągniętym z internetu? Nie łamie to licencji prawda? W końcu ta jest w pełni legalna, a nośnik to inna sprawa. Martwi mnie tylko czy klucz podejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 (edytowane) jesli dobrą wersje ściągniesz to tak ale uważaj bo dużo chłamu typu beta jest...chyba że masz dostęp do MSDN a jeśli klient poprosił o instalację to otwieraj pudełko i instaluj - przecież i tak musisz je mu przekazać wiem zawsze to problem jak zrezygnuje ale nie musisz w necie przecież rejestrować tego office - fakt pudełko już będzie otwarte Edytowane 20 Października 2010 przez pkomp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Właśnie, pudełko będzie otwarte ;-) Dorwałem od znajomych instalkę niby OPK. Chociaż na stronie MS 1.4GB a ta 580MB. Jednak zadziałało :-) Dziwna sprawa swoją drogą z tym rozmiarem pliku. I to i to Professional PL a prawie 3x mniejszy plik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...