wertero Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 witam, kupiłem nie dawno kartę sparkle 8800 gt z pasywnym chłodzeniem, po włożeniu jej do komputera stwierdziłem (z pomocą forum) że karta działa w trybie x1 co drastycznie zmniejsza jej wydajność, płyta to asus A8N32 SLI Delux, moja stara karta 7800gt bez problemu działa w trybie x16, co może być przyczyną przełączania karty w najwolniejszy tryb? sprawdzałem już różne sterownik, robiłem format (win xp) czyściłem porty z kurzu i nic to nie daje:( czy może to być wada karty? zależy mi na szybkiej odpowiedzi po w piątek mija 10 dni, a więc mogę kartę jeszcze zwrócić ale wolałbym tego uniknąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 witam, kupiłem nie dawno kartę sparkle 8800 gt z pasywnym chłodzeniem, po włożeniu jej do komputera stwierdziłem (z pomocą forum) że karta działa w trybie x1 co drastycznie zmniejsza jej wydajność, płyta to asus A8N32 SLI Delux, moja stara karta 7800gt bez problemu działa w trybie x16, co może być przyczyną przełączania karty w najwolniejszy tryb? sprawdzałem już różne sterownik, robiłem format (win xp) czyściłem porty z kurzu i nic to nie daje:( czy może to być wada karty? zależy mi na szybkiej odpowiedzi po w piątek mija 10 dni, a więc mogę kartę jeszcze zwrócić ale wolałbym tego uniknąć Sprawdź na innej płycie głównej, to będziesz miał 100% pewność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Geforce 8800GT 256/512MB - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...