arthi Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Witam, Mam znajomego, ktory nie posiada dostepu do intenetu, minal pewnien czas i w/w program zaczal sie upominac o nowa baze danych, ja zawsze sciagam on-line przez LiveUpdate, a gdzie moge sciagnac sama baze danych, tak zeby byl to jedynie plik ktory przyniose mu na dyskietce? Ewentualnie tez skad sciagnac akatualizacje samego programu, bo z tego co wiem, czasami i sam program poddawany jest pewnym poprawka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Myśle że tutaj http://securityresponse.symantec.com/avcen...ges/UK-N95.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeKeR Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 www.symantec.com - tam poszukaj, napewno jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 www.imperator102.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...