mmacka Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Czesc. Nosze sie z zamiarem zmiany plyty i ta plyta GB zainteresowala mnie. Kurcze, niestety nie moge znalezc w sieci zadnego testu wiec niewiele o niej wiem poza tym co pisze producent. http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Produc...7N400%20Pro.htm plyta pojawila sie w komputroniku calkiem niedawno ale dziwi mnie ze nigdzie nie opisuja jej testow (przynajmniej ja nie moge znalezc :roll: ) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7112 moze ktos z was cos moze o niej powiedziec ? dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Ja juz swoje powiedzialem o tych gigabyte`ach w watku fic`a, jest denna pod wzgledem OC. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=327...er=asc&start=90 Zakladka numer 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmacka Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 to nie jest dokladnie ta sama plyta pisales o GA-7NNXP http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Produc...s_GA-7NNXP.htm# a ja pytalem o GA-7N400 Pro http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Produc...7N400%20Pro.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Przeciez wiem, co z tego ze nie ta plyta rozni sie tylko wyposazeniem, a bios ma taki sam bo patrzalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmacka Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 nie wiem skad ty wzioles te informacje ze nie ma w biose fsb wiecej niz 166 Mhz na www.oc.com.tw jest test 7NNXP (czyli bogatszej siostry GA-7N400 ) i ze screenow wynika ze max fsb w biosie mozna ustawic na 300Mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 btw. zapomincie, o stuffie nv, ktory ma wyjsc (o ile wyjdzie) o zaradzania napieciami, taktowaniami z poziomu windy - wtedy chyba nie bedzie, zadnych ograniczen ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Dajcie jakiegoś testa może ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmacka Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 niestety plyta jest na tyle nowa ze testow w cywilizowanym jezyku jeszcze nie widzialem jedynie moze probowac cos zrozumiec z testu na www.oc.com.tw tlumaczone przez altaviste http://babelfish.altavista.com/babelfish/u...asp%3Fid%3D1469 pare fotek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 nie wiem skad ty wzioles te informacje ze nie ma w biose fsb wiecej niz 166 Mhz na www.oc.com.tw jest test 7NNXP (czyli bogatszej siostry GA-7N400 ) i ze screenow wynika ze max fsb w biosie mozna ustawic na 300Mhz Powiedzialem ze nie bylo i nie bylo sciagnijs e instrukcje ze strony i wtedy mow ze nie wiesz skad ja to wzialem. Na tej stronie z ktorej walnales screen`a mieli juz nowszy bios, w pierwszym biosie tego nie bylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 hmm jak bedzie test w normalnym języku (czytaj polskim lub angielskim) to sie opatrzy na ile stac tego GA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmacka Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 gosc ktory kupil ta plyte napisal pare slow tutaj http://www.amdforums.com/showthread.php?th...threadid=230052 okazuje sie ze na procku mozna ustawic napiecie do 2.15 (poprzez ukryte opcje biosu :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Tez szukalem recenzji, ale posucha. Zaryzykowalem i jutro ja bede miał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Tez szukalem recenzji, ale posucha. Zaryzykowalem i jutro ja bede miał :)Czuj sie zobowiazany do odkladnego opisu (wraz z fotkami :twisted: ), oraz testu mozliwosci :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Z fotkami moze byc problm :) ale na pewno podziele sie wrazeniami, tym bardziej ze bede probowal puscic na niej bartona 2500 na fsb 200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 musze przyznac ze to najladniejsza plyta na nf2 i ma przynajmniej 4 dimmy tylko ten modul zasilania to sciema ,ale przynajmniej ma fajny swiecacy wiatraczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Uff mam ja wreszcie, plytka super, idealne rozmieszczenie wszystkich elementow. Dwa seriale z mozliwoscia pracy w RAID'ie+dwa ATA tez z RAID'em+dwa ATA bez raidu, cztery gniazda dla pamieci. dual bios, sound storm, kabelki, kilka sledzi z wyjsciami. Niestety ten model nie posiada dual power :( Ale plyta jest warta ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmacka Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 czekam na wiecej wiesci z uzytkowania, prosze :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmacka Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Niestety ten model nie posiada dual power :( Ale plyta jest warta ceny tzn zlacze jest ale samej plytki nie dodali do zestawu ? :cry: moze da sie gdzies dokupic ? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 NO jakisteścik wadaj stary :) jak siekręci itp itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Niestety ten model nie posiada dual power :( Ale plyta jest warta ceny tzn zlacze jest ale samej plytki nie dodali do zestawu ? :cry: moze da sie gdzies dokupic ? :roll: a po co to jak nic nie daje hmm,chyba ze dla swiecacego wiatraczka :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Brak zlacza pod DualPower, są tylko luty na plycie. Widac ze jest to model XP - z okrojeniem :). Kreci sie chyba dobrze - patrz podpis-mysle ze nie jest to granica mozliwosci, na razie zbyt malo czasu na testowanie. Wada - brak dokladnych ustawien CLK,RAS, CAS dla pamieci, byl problem z puszczeniem pamieci na szynie 333, ale skoro barton biega baz problemow na 200 to zaden problem :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Teraz mam ustawione 10,5x200, troche glupieje z odczytami temp. proca, Bios pokazuje 50C, a Sandra 39C ???. A przy okazji jedno pytanie - z jaka czestotliwoscia pracuje szyna AGP? - 66? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Brak zlacza pod DualPower, są tylko luty na plycie. Widac ze jest to model XP - z okrojeniem :). Kreci sie chyba dobrze - patrz podpis-mysle ze nie jest to granica mozliwosci, na razie zbyt malo czasu na testowanie. Wada - brak dokladnych ustawien CLK,RAS, CAS dla pamieci, byl problem z puszczeniem pamieci na szynie 333, ale skoro barton biega baz problemow na 200 to zaden problem :). a czemu nie wciśniesz w biosie ctrl+f1? będziesz miał wszystkie timingi.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 simonis: zapodaj jakie to cudo ma max (stable) FSB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 simonis: zapodaj jakie to cudo ma max (stable) FSBwłaśnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 FSB max 300 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 STABLE? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 stable na GA-7NNXP -> 240 a max tylko prime po 1.5hr wywalał sie to 250 -> http://www.techseekers.net/modules.php?nam...owcontent&id=57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 kurna to łądnie....8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmacka Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 zmartwie wszystkich overclockerow, plyta jest poprostu denna pod wtym wzgledem no przyznaje racje Druss... ta plyta to straszny badziew !!! dobrze, ze sa na tym swiecie ludzie ktorzy tak dobrze znaja sie na wszystkim i maja na kazde pytanie gotowa (zawsze dobra) odpowiedz pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...