barteq50 Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 mam problem z moją kartą graficzną. mianowicie, wyświetla mi taki oto komunikat (http://screenshooter.net/4074782/ovyuyha) w grach. co ciekawe, nie zależy to od wymagań gry, a nawet w tych ze średnią grafiką wyskakują te komunikaty (np. Sid Meier's Railroads!, Call of Duty: Modern Warfare II) a w bardzo wymagających (np. Company of Heroes, GTA IV) nie zdarza się. klikam Don't Send i mogę kontynuować zabawę. ale jeśli wyskoczy ok 3-4 razy podczas jednego uruchomienia gry niestety trzeba już ponownie uruchamiać komputer bo sterowniki zachowują się jakby okroić ich funkcje (gry nie działają, okna w systemie nie przesuwają się płynnie(!)). z góry dziękuję wszystkim za pomoc i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Toś się wysilił z opisaniem konfiguracji... Powiem Ci tylko tyle, że u kolegi na P5Q, E8400, HD4850 też walczyliśmy z takim problemem. Pomogła aktualizacja biosu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq50 Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 sorry, zapomniałem ;) Athlon 7750 BE, Radeon HD4850 Sonic, 3GB RAMu, A770 CrossFire Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Rozumiem, że się zgubiłeś, wyszukiwarka się zepsuła, a przyklejone tematy się przed Tobą schowały, tak? Ati Radeon HD4850/4870 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne A problem osobiście widziałem omawiany na forum, chociaż ATI to ostatni z działów, jaki oglądam... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...