cochin Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Witam czy ktos moze wie czy sklep terra-com z warszawy wciaz dziala? Padla mi grafika od nich i chce ja jakos zareklamowac. Ich strona niby dziala, jest formularz zgloszeniowy do serwisu, wypelnilem i zero odpowiedzi. Telefonow nikt nie odbiera. Nie jestem z warszawy wiec ciezko mi to sprawdzic. aha karta to ASUS hd4850, gadalem juz z przedstawicielem serwisu ASUSa i reklamacje grafik tylko w sklepie w ktorym sie kupilo ;/ czy jesli sklep padl to mam juz po karcie? PS. Troche nie wiedzialem w jakim dziale umiescic wiec daje tutaj zeby oburzenia nie bylo :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Z tego co się orientuję - sklep Proline pomaga w realizacji gwarancji dla osób, które posiadają gwarancję na dany produkt a sklep upadł ;). 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk3l Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Na popularnym serwisie aukcyjnym wciąż wystawiają, więc chyba nie zbankrutowali: Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro A kto wogóle mówi, że taki duży sklep upada? To, że telefonów nie odbierają to raczej norma. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 o dzieki za podpowiedz, sprobuje ich przez allegro dorwac, w koncu ktos sie zapomni i podniesie tam sluchawke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Bylem w tygodniu... sa otwarci i maja sie dobrze... Zapindol maja jak zawsze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2010 ok bylem tam osobiscie, karte przyjeli bez problemow. mieli awarie systemu przyjmujacego zgloszenia serwisowe - niby :P ale sklep faktycznie dziala i ma sie dobrze. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...