vasyndrom Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Witam panow zadko zagladam w te strony forum ale jak juz trza to trza. A mianowicie wpadl mi do rak Compaq Presario A935EA wszystko niby ok ale ..... po wgraniu sterownikow do karty graficznej (intel gma x3100 Mobile Intel 965 Express Chipset) dzieja sie dziwne rzeczy. Tzn. czarne punkty/paseczki na calym ekranie, przy probie wlaczenia chocby filmu zwiechy i blad sterownika ekranu, ba blad sterownika nawet przy bezczynnosci wystepuje. Probowalem juz roznych wersjii sterownikow i roznych systemow. Caly czas objaw ten sam. Ciekawe natomiast jest ze jak sie usunie sterowniki intela pozostawiajac windowsowe wszystko gra i buczy? Ma ktos moze jakas madra rade na ta zagwozdke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Jak dla mnie uszkodzona grafika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 tez mi to wyglada na sypiaca sie grafe, no nic i z prezentu nici :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...