ashes Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Witam! Pytanie? Czy najlepsza marka produkująca laptopy to HP? Ponieważ przymierzam się do zakupu laptopa, do 2500 zł. Już sam nie wiem czy właśnie HP, Asusu, Toshiba, Dell... Do czego? Właściwie do niczego...ot do korzystania w domu (net, muza etc.) Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Z tego co wiem to HP mocno spadł pod względem jakości . Asus jest teraz na topie jeżeli chodzi o jakość i serwis , po nim Toshiba i Sony , HP jest na samym końcu , wyprzedza go m.in. Lenovo , Apple , Gateway , Dell i Acer ( choć nie w tej kolejności ) . W ogóle Asus mocno się we wszystkim podniósł ( serwis itp. ) ciągnąc za sobą Asrocka ( kiedyś szrot a teraz każdy poleca ) . Dane z kwietnia , nie sądzę aby coś się zmieniło w kwestii serwisu HP . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivnz Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Ciągnąć temat jacy producenci teraz są "Top 3-5"? Czyli ciągnąc temat jacy producenci obecnie są "Top 3"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Z tego co wiem to HP mocno spadł pod względem jakości . Asus jest teraz na topie jeżeli chodzi o jakość i serwis , po nim Toshiba i Sony , HP jest na samym końcu , wyprzedza go m.in. Lenovo , Apple , Gateway , Dell i Acer ( choć nie w tej kolejności ) . W ogóle Asus mocno się we wszystkim podniósł ( serwis itp. ) ciągnąc za sobą Asrocka ( kiedyś szrot a teraz każdy poleca ) . Dane z kwietnia , nie sądzę aby coś się zmieniło w kwestii serwisu HP . LOL ze niby toska jest dobra ? asus rowniez ojj to cosik mamy rozne doswiadczenia po kolei moje doswiadczenia najprosciej zobaczyc ile jest czego w zepsutych : Uszkodzone - Aukcje internetowe Allegro Kolejnosc awaryjnosci jest taka : HP, TOSIA, Asus ... dluugo nic a teraz sprawa serwisow : nie mialem do czynmienia z HP wiec nei powiem , ale Tosia ... mordega , asus jeszcze gorzej wysylam lapka wraca porysowany i zniszczony ;/ najlepsze doswiadczenia mam z Dellem ( no ale to kwestia gwarancji NDB < gowno mnei obchodzi co sie dzieje serwis ma 24h na usuniecie usterki > ) , u kumpla w Vostro 1700 wariowala karta graficzna parszywa seria 8600gt od NV ... w delu od reki wymienili wszystko ( slownie wszystko , zostawiajac dysk i ramy ) :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Pisałem to już kilka razy. Wszystko zależy od szczęścia. Jednemu padnie IBM po miesiącu, innemu przez 7 lat nic się nie stanie. A drugiemu Acer wytrzyma 5 lat, kiedy ludzie będą mówić że to padaka. Wiele też zależy od serii, czy to będzie budżetowka, czy może business. Ja bym ustanawiając taki ranking wziął pod uwagę jakość wykonania oraz ewentualną gwarancję (czas, rodzaj, serwis) jak już coś się stanie. 1. Dell 2. Sony, lenovo 3. Asus, Tośka, HP, Acer Mam Della i 3 HP'ki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 (edytowane) hp jest ok, ale seria pavilion to porażka Edytowane 24 Października 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Najlepsze hp to stare serie compaqa. Brzydkie kloce ale nie do zdarcia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 HP odpusc sobie od razu. W tej chwili chyba najciekawiej prezentuje sie oferta Della Pietia(lania) dales tego linka, wszystko ladnie pieknie, tylko wez pod uwage ze jest tych laptopow tam najwiecej, bo najwiecej sie ich sprzedaje. Chyba nie myslisz ze tak samo duzo pojawi sie tam IBM czy Vaio, ktore swoja cena czesto odstraszaja Polakow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 nie mowie o popularnych seriach ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...