Ronon Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Witam, mam taki problem że ustawiłem sobie Hz monitora na 120 maxymalnie jakie mój monitor może osiągnąć, ale jest taki problem ponieważ gdy lekko szturchnę w monitor lub np. lekko szturchnę ręką o biurko to się monitor na chwile wyłącza tak na 1- 2 sekundę po prostu nie da się grać co chwile mi się tak zdarza musiał bym mieć monitor powieszony na ścianie albo coś ale nie ma takiej opcji, mam monitor crt [z dupą], i mam pytanie czy da się jakoś to naprawić żeby się nie wyłączał monitor na 120 Hz ?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Co to za monitor? Najwyraźniej nie wyrabia już przy tych 120Hz. Ustaw 100Hz, różnicy nie zauważysz a problem powinien zniknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronon Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Problem rozwiązany, dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...