OzzyOsbourne Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Hi Szukałem wczoraj jakiegoś starego komputerka do zassysania w nocy. Znalazłem kilka ,lecz zauważyłem to: HP 5520 THIN CLIENT 800MHZ MALUTKI CICHY (1284575079) - Aukcje internetowe Allegro Czy można używać to jako normalny PC?Można odpalać min GG,ściągąć itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 szukaj takiego ze zlaczem ide na plycie glownej, wtedy podlaczysz za pomoca przejsciowki normalny dysk 3,5 cala w uzytkowaniu to normalny komputer, ze swojej strony polecam intel d945gsejt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OzzyOsbourne Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Za drogie,ja chce coś taniego,co jest w stanie ściągać. Miałem już na s370,ale za dużo miejsca zajmuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...