Skocz do zawartości
Dzidzia

Słuchaweczki SCULPTOR 5.1 (MT371) [opinie posiadaczy]

Rekomendowane odpowiedzi

A wiec chce sobie kupic słuchawki (nie zalezy mi na czystosci dzwieku tylko na efektach 3d)

Szukalem juz na forum jest jeden obszerny topik (w zasadzie obszerna kłutnia audio kozakow zadnych konkretow) a reszta o sluchawkach jest w archiwum i dotyczy tylko stereo. Jest jeszcze pare topikow ale glownie o Sennheiser'ach , a chciałbym wiedziec jakie sa opinie uzytkownikow tych sluchawek .

Znalazlem to:

http://www.media-tech.pl/nowa/show_item.ph...1&show=1&shop=1

Czy ktos posiada te słuchawki jak wrazenia ??

Ps: Juz wiem ze lepiej kupic glosniki (i wogule i wogule ) ale nie zawsze w nocy mozna sobie 5.1 odpalic zeby sensownie wszystko slyczec .

Ps2: nie interesuja mnie Sennheisery bo sa stereo tylko (zreszta nie znam sie na tym :-( )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troche dużawa ta cena w mediatechu - w prolinie kosztują 250 zł

http://www.proline.com.pl/shop.php?produkt...1rzfeEKETCwg%2B

Jak bym miał je kupić to duże THX za 49 zł ;-)

Ps: paranoja na stronce producenta drożej no kogos tu popie.... :cry: no coz Polish Reality

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio je ogladalem dokladnie w sklepie i powiem wam, ze jestem pod wrazeniem :D

Opakowane w welur, do tego osobny ladny procesor, kuuuuuuupa przejsciowek i kabelkow (da sie podpiac chyba do wszystkiego) Ogolnie wypas po pachy. Jest tylko jeden minus wygoda nie dorownuja nawet najnizszemu modelu Sennheisera. Z leksz kaszana :?

Ale gdyby nie to to sluchawki bylyby perfekcyjne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra moze inaczej czy sa jakies inne lepsiejsze sluchawki obslugujace dzwiek 5.1 ( bo po media-techu rewelacji w wygodzie i jakosci dzwieku sie nie spodziewam ale zalezy mi na efektach 3d ) glownie gierki , DVD wole na Tv se obejrzec hmmm muza to raczej rzadko . Bo z tego co widze to jak narazie jest to jedyny model z 5.1 :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...